[ Demoritus @ 30.11.2003. 20:27 ] @
Naime, koristim Linux Slackware 9.1 na GNOME ... Na FAQ -u art.gnome.org pise neko uputstvo medju koje se navodi da su paketi ikona Nautilosove teme.. OK.. uradim ja sve po uputstvu.. idem u Edit > Preferences > Apperance > Add Theme pa tu nadjem gde sam otpakovao themu i sve to.. kazem ok i on kaze da taj folder ne sadrzi themu.. radi se o Noia icon packu.. Otpakovani su svi fajlovi , a to su ... index.theme i folder 48x48 .. probao sam SVE foldere na add theme i ne radi.. treba mi pomoc u vezi ovoga HITNO .. ajde molim vas :)

[Ovu poruku je menjao Drag0n dana 05.12.2003. u 00:57 GMT]
[ Nemanja Jakovljevic @ 01.12.2003. 00:57 ] @
Za dodavanje desktop theme treba izabrati .tar.gz fajl koji si prevukao sa interneta.
[ Demoritus @ 01.12.2003. 12:57 ] @
e probao sam i tako.. ovog puta ne prijavljuje error, ali se ni ne pojavi na listi thema pa ne mogu da selektujem.. ajde ljudi pomaz'te
[ Nemanja Jakovljevic @ 01.12.2003. 18:49 ] @
To je problem i kod mene:) Ne znam resenje tog problema.
[ lordtrpimir @ 02.12.2003. 23:20 ] @
hint: obratite paznju na permissions fajla koji ste skinuli, kao i direktorijuma gde se nalazi.
Ovo je moj predlog gde da trazite problem. Ne mora da znaci da sam u pravu.

Pozdrav,

LT
[ valajbeg @ 02.12.2003. 23:31 ] @
http://www.kde-look.org/help/index.php

ne znam a ako je isto rjesenje onda fino copkas i trazis ikonice /home/.kde.... ???
i samo dodas te svoje.
[ Demoritus @ 04.12.2003. 21:47 ] @
valajbeg , ja sam napomenuo da se radi o GNOME -u a ne o KDE -u, gde je podesavanje ikona daleko lakse.

GNOME RULZ :)
[ valajbeg @ 04.12.2003. 21:58 ] @
E' ebiga' ma bio sam otvorio "odgovor" i otisao negdje a onda se sjetih da treba da napisem pa nepogleda.. Izv..
u svakom sl.. nadamse da si dosad rjesio problem ...
a da znas da se i u KDE- moze isto tako vrlo jednostavno to izmjeniti-..

i u svakom slucaju je dosta Hem popularnije hem bolje okruzenje:!.
Pom mom misljenju..
[ Demoritus @ 05.12.2003. 14:12 ] @
Ni ja ni Nemanja nismo resili ovaj problem ... Niko ne zeli da nam pomogne jbg a 1/2 znaju U KDE -u se mnogo lakse radi sve to, u GNOME -u je teze, barem za mene. Ali, ni to nije razlog da odustanem. I dalje cekam odgovore