[ slavko music @ 20.03.2009. 15:14 ] @
Mozda je problem ja ipak mogu da radim samo interesira me kupio sam novu konfiguraciju sa pc ploca MSI P45 Neo a processor je Q6600 4 toro jadren sa 8mb cash i sad kad postavim asio sa najnize kasnenje latency opet nesto secka svuk ali vidim u sx procesor se ne dize znaci mislim da nije zvucna neko podesavanje zvucna ima 8 out 4x2 stereo i na prvi 1/2 i 3/4 kad otvorim gde se podesava asio kad instaliram control panel i drajver tamu je namesteno sa GSIF a na 5/6 i 7/8 je ASIO mozda je tu neki problem ja ih podesim i ovi prvi sa ASIO ali nisam uspeo da podobrim dali ima neko phase 28 dali mi mogu pomoci ili da menjam terratec posto koristim vise plaginova sa VST instrumente i hocu da mi je latency sto nize i kad snimam audio kad namestim monitor posto neki hocu da peva sa efekat a terratec nema efekat uzimam plaginove sa reverb i delay ako nije tako onda se javlja dupleks sa vokala predhodno imao sam amd 4400 dual core pa sad vidim da je bolji ovaj sistem sad ali u moj rang nisam dobio opet nekako isto radi ako ima neko iskustvo sa terratec ili sa ovim poimom nek mi pise POZDRAV |