[ goran.kladovo @ 22.03.2009. 15:05 ] @
Hteo bi da pitam da li neko zna dal uopste postoji torba za lap top na primer velicine 15 incha ali da u sebi ima pregradu za laptop od 10 incha!? znaci necu da nosim dva laptopa nego hocu da u toj vecoj smestim manji laptop ali da mi ostane prostora za sve ostalo kao sto je punjac, jos jedna baterija i da smestim sveske a4 formata. dal neko zna dal to postoji, jer sam ja pitao nekoliko prodavaca i svi su me cudno gledali! :)
[ combuster @ 22.03.2009. 15:36 ] @
rofl....

Poneses sa sobom laptop koji koristis, bateriju, punjac, sve u jednu kesu pa lepo po prodavnicama i vidi da li ce da staje... Ali ako staje 15" laptop i punjac u posebnoj pregradi ne vidim zasto ne bi stao manji laptop i sve ostalo sto si naveo...
[ savo26 @ 22.03.2009. 16:36 ] @
Ja imam ranac firme ACME i mislim da bi ti to odgovaralo , pogledaj na sajtu itsvet.com
[ goran.kladovo @ 22.03.2009. 19:52 ] @
e svidjaju mi se oni ranci bas su ok! :) nego niste me razumeli! naravno da ce laptop od 10 incha stati u torbi od 15 ali slazete se sa mnom da ce u hodu on landarati po torbi. pa mene zanima dal postoji torba koja je nekih 15 incha velika i koja ima pregradu za manji laptop(znaci deo koji ce ga zastititi od udara), u ovom slucaju od 10 incha!!?? dakle vise bi torbu koju cu nositi u ruci a ranac vec imam i koristio bi ga za neke druge stvari. dakle, dal tako nesto postoji???