[ Take 5 @ 26.03.2009. 11:45 ] @
"Spybot Search & Destroy", kao i "Spyware Blaster" nisu kompatibilni sa finalnom verzijom Internet Explorer 8.0 i izazivaju zamrzavanje sistema zbog angažovanja CPU-a do 100%!

Više detalja o tome kako se privemeno otklanja problem: Internet Explorer 8: CPU usage 100%, nekompatibilnost sa antispyware programima
[ Zoran Rodic @ 26.03.2009. 12:18 ] @
Ma, on odavno ima probleme praćene poteškoćama

Kaspersky neće nastaviti instalaciju dok se dotični ne deinstalira ... a taj problem datira još od poodavno
U principu, rešava se tako što se isključi TeaTimer, ali da postoji netrpeljivost ... postoji
[ Take 5 @ 26.03.2009. 12:36 ] @
^ Kako god... uglavnom sistem je "prodisao", sve naprosto leti (uključiv i IE8, koji je bio bolno spor)!

[ Catch 22 @ 28.03.2009. 23:10 ] @
Opis dodatnog trika, publikovanog 28.03.2009 u slučaju kada IE8 neobično sporo radi:
IE 8 spor - pomoćni tweak
[ 93 Stefan @ 29.03.2009. 22:27 ] @
Meni Spyware Blaster uopšte ne pravi konflikte sa IE 8 već nedelju-dve.
Citat:
Zoran Rodic: Ma, on odavno ima probleme praćene poteškoćama

Kaspersky neće nastaviti instalaciju dok se dotični ne deinstalira ... a taj problem datira još od poodavno
U principu, rešava se tako što se isključi TeaTimer, ali da postoji netrpeljivost ... postoji

Trenutno sam primoran da koristim KAV i kada sam zbog njega morao da obrišem Spybot S&D bila je opcija u upitniku zašto ga brišem, i pored nekoliko opcija bila je izdvojena ona da moram zbog Kasperskog. Nije li sumnjivo da su samo njega izdvojili i ništa drugo? Rekli su da su tražili objašnjenje od njih i da su pokušali kod sebe da izazovu taj problem, i nisu uspeli. Čak znam da je jedan mod sa foruma Kasperskog jednom predložio da samo privremeno obriše Spybot, pa onda kad završi sa instalacijom ga vrati. Toliko o tome, možda im smeta konkurencija, jedino oni tako terorišu da moramo sve da pobrišemo.