[ strzoraja @ 26.03.2009. 14:41 ] @
Momci, Molim Vas za pomoc. Klinac je odigrao jednu igicu (nije zahtevna), spustio ekran i prilikom ponovnog ukljucivanja pola ekrana radi normalno dok je druga polovina crna sa sarenim uspravnim crticama. Samo da naglasim da je ekran zamenjen pre nekih godinu dana u Informatici. Da li crkla graficka ili je do ekrana i koliko to moze da kosta.
Unpared zahvalan na pomoci.
[ servis.impuls @ 26.03.2009. 15:29 ] @
crkao ekran, nije graficka...
[ codeus @ 26.03.2009. 17:24 ] @
.. vodoravno ili horizontalno ? koji model ? kad smanjish rezoluciju na ekranu ? prikljuci externi monitor ? da li je slika OK?
[ strzoraja @ 31.03.2009. 20:10 ] @
Crte na ekranu su uspravne. U pitanju je ekran posto kad prikljucim eksterni ekran radi normalno. Trazio sam ekran u Informatici i nisu znali da mi kazu kada ce biti rezervni deo i kolika je cena. Da li neko zna koliko je otprilike ekran? Inace hvala na pomoci i odgovorima.
[ Darije @ 03.04.2009. 01:09 ] @
crko ekran, cena 140eur sa ugradnjom

ekran mora biti bas prilagodjen za dell iako se uglavnom ekrani mogu ubacivati iz jednog brenda u drugi...recimo ekran 15.4" iz nekog acera ce bez problema raditi u nekoj toshibi, dok kod dell-a ako stavis ekran od bilo kod drugog brenda, osvetljenje ekrana ne radi kako treba

poz
[ strzoraja @ 09.04.2009. 00:05 ] @
Momci hvala na pomoci i sugestijama. Ekran je crkao i u ****** su mi trazili cca 200eu. Nasao sam polovan za 30eu rashodovan.
Jos jednom hvala i pozdrav.

MOD EDIT: Nije dozvoljeno navoditi imena firmi.

[Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 09.04.2009. u 19:22 GMT+1]