[ DukeNukem7 @ 30.03.2009. 20:50 ] @
Potreban posao junior programera. Imam vise obrazovanje (VI stepen). Poznajem SQL Server, T-SQL, Sybase veoma dobro. Poznajem dobro strukturno programiranje i koncepte objektno orjentisnog programiranja. Poznajem java programski jezik na junior nivou (SWING komponente, JDBC) Trenutno zavrsavam kurs java - napredni u Vinca skoli a posle toga planiram i neki od Microsoft kurseva za .Net programiranje. Koristim eclipse okruzenje i poznajem ga dobro. Poznajem HTML,CSS veoma dobro, PHP, javascirpt na osnovnom nivou. Zainteresovan sam pored jave da se usavrsavam u .NET,C#,ASP ili u nekom drugom objektno orjentisanom programskom jeziku. S obzirom na to da koristim literaturu na engleskom, poznajem engleski veoma dobro. Programiranje mi predstavlja ne samo ambiciju vec i nesto sto bih voleo da radim i u cemu vidim sebe u narednim godinama. Zelim da se usavrsavam, da doprinosim firmi u kojoj radim i da u njoj ostanem duzi niz godina. Veoma sam odgovorna i disciplinovana osoba. Molim vas da me kontaktirate na mail [email protected] za detaljniju biografiju, ili mi posaljite telefon i ja cu Vam se javiti u najkracem roku. Moguce su preporuke od prethodnih poslodavaca. |