[ rinenad @ 03.04.2009. 00:04 ] @
Pozdrav,
imam problem brišu mi se slova sa tastature...molim ideju...star je pola godine. Hvala!
[ Binary Mind @ 03.04.2009. 18:24 ] @
To je poznat problem kod ovog brenda i to ne samo sto se tice tastature vec i dela laptopa predvidjenog za odmaranje dlanova. U praksi sam video poprilicno DELL-ova sa problematicnom farbom u odnosu na druge brendove Mozda neko ko se bavi farbanjem/lakiranjem moze da pomogne...
[ codeus @ 03.04.2009. 18:33 ] @
he he .. evo ti predlog ... skini tastaturu i odnesi kod pecatoresca sa laserskom graver mashinom da ti ureze slova .. mozes i da biras font/size ..
[ mserifov @ 03.04.2009. 19:03 ] @
Ja sam neki dan na popravka dobio neki Dell starij insparion. I nisam mogao vjerovati frajer uzeo i ofarbao sprejem laptop i sto je meni bilo interesantno ne guli se.
E sad stvarno jeste to muka ali bi stvarno mogao izgravirat slova. A za ostatak laptopa ako se lijepo rasklopi postoje efikasne i jeftine tehnike za farbanje plastike.
Ima i zato rijesenje.
[ rinenad @ 05.04.2009. 23:06 ] @
Hvala Vam to sa graviranjem nije loša ideja...evo šta su mi odgovorili iz servisa

Poštovani,

postojanost boje na tipkama tipkovnice prijenosnika ovisi o načinu korištenja, uvjetima pod kojima se koristi i vanjskim faktorima. Prema informacijama koje posjedujemo, ovakva pojava ne ulazi u jamstvo, ali točnu informaciju o istome možete dobiti od davatelja jamstva i/ili ovlaštenog servisa. Adrese, e-mail adrese i ostale kontakt podatke ovlaštenih servisa možete naći na jamstvenom listu.

S poštovanjem

Odjel reklamacija i servisa