[ boss074 @ 04.04.2009. 07:45 ] @
Pozdrav, imam problem sa nekim virusima sa kojima sam nadrljao tako sto sam stavio flesku u racunar kolege i svi folderi i fajlovi koje sam ima na flash-u su dobili ekstenziju.exe. Jedan drug mi je rekao da koristim neki True Sword kao za remove tih fajlova? Mislim ciscenje zarazenih. I naravno pustio sam to ali nista! A onda sam ubacio na svoj racunar koji ima instaliran BitDefender i pustim da ih on preskenira. On pocne da prijavljuje koji su i stavi ih u karantin ili sta vec. Medjutim kad zavrsi 1.5 GB fajlova i foldera i dokumenata jednostavno NEMA na fleshki, ne vidi ih, ali prikazuje da su podaci tu, ostavio mi je par stotina MB koji su OK. E sada problem je u sledecem, sto ih iz Eksplorera ne vidim (tih 1.5 GB), a iz Total Commandera vidi. Ukljuceni su Hiden fajlovi i u jednom i u drugom, ali kada u total Commanderu probam da im promenim na propertis da nisu Hiden, to ne mogu da uradim. Ako neko ima ideju ili je imao slicnu muku neka mi kaze kako da resim ovaj problem. Molim Vas jer su mi vazni podaci. P.S. kopirao sam ih sa fleske na HDD ali i dalje su Hiden i ne vidim ih!!!!!!!!! :((((((((((( HELPPPPPP!!!!! |