[ n3rm1n @ 06.04.2009. 18:42 ] @
Napravio sam bazu podataka o biblioteci,e sad sam doso da napravim login formu za tu bazu.Prije toga da kazem da imam tabelu korisnici dje ima polje username i password ,e sad kako bi ja to mogao preko makroa da odradim, da kad ukucam username i password da mi otvori glavnu formu koju sam uradio.Ja sam to pokuso uraditi al sta god da ukucam on udje u formu. Pa ako bi mi mogli pomoci samo ukratko da kazete kako da namjestim u makrou da mi izbaci polje sa ussername i password. Ako ste skontali sta ocu!!
[ Getsbi @ 06.04.2009. 19:00 ] @
U polje za pretragu ukucaj login forma. Pogledaj predložene teme. Mislim da ti makroi neće biti dovoljni i da će trebati VBA kod.
[ n3rm1n @ 06.04.2009. 19:04 ] @
Citat:
Getsbi: U polje za pretragu ukucaj login forma. Pogledaj predložene teme. Mislim da ti makroi neće biti dovoljni i da će trebati VBA kod.

Ma kuco sam ja to sve i prije postavljanja teme sam pretrazio forum,znam ja da ce mi trebati VB za to ,al mislio sam dali postoji nesta za makro kako da se odradi preko njega !!
[ galac1968 @ 07.04.2009. 07:50 ] @
Imas dobar primer LOGIN FORM u Northwind bazi koja dolazi sa Accessom.ljudi trazite postove od zidara mnogo pametno cete nauciti. vecinom pokusavate napraviti krov a da niste ni temelj postavili. Nezamerite ali access nije bas obicna igracka,malo je slozeniji.