[ noki@ @ 07.04.2009. 07:55 ] @
Primetio sam da sajt www.theplanet.com ne radi sa Telekom Srbija ADSL-a , i sa jos nekih provajdera. Dok iz inistranstva radi super, nesto je puklo. |
[ noki@ @ 07.04.2009. 07:55 ] @
[ djricky @ 07.04.2009. 08:32 ] @
sa verata prilazim najnormalnije...
[ optix @ 07.04.2009. 09:48 ] @
Radi i sa Telekom-a, barem sad...
[ Dusan Filiferovic @ 07.04.2009. 16:46 ] @
U ovom trenutku radi.
[ view @ 07.04.2009. 18:53 ] @
Javljaju mi se korisnici koji koriste telekom adsl da od sinoc ne vide neke od sajtova na mom jednom serveru a ostale vide bez problema.to je shared hosting i svi idu preko iste ip adrese i ne znam kako je moguce da se neki vide a neki ne?
Proverio sam sa vise mesta i sa dial-up,kablovskog i wirellesa sve radi bez problema,nesto se desava sa telekom adsl... [ Dusan Filiferovic @ 07.04.2009. 18:57 ] @
Verovatno je nesto gde je i bosna povezaan sa obzirom da meni kukaju korisnici striminga.
[ view @ 07.04.2009. 19:08 ] @
moguce ali pazi ovo,kaze jedan da ne vidi svoj sajt a drugi sa telekomovog adsl u drugom gradu vidi taj prvi sajt ali ne vidi neki drugi sajt sa istog servera a opet sa trecim je isti problem samo sa razlicitim sajtovima.pomislio sam da nije problem u cookies i history problem ali nije...
[ Dusan Filiferovic @ 07.04.2009. 19:29 ] @
Ko zna sta telekom muti sa linkovima
[ optix @ 07.04.2009. 22:09 ] @
Bice da je problem sa DNS-om...
[ Dusan Filiferovic @ 08.04.2009. 12:58 ] @
Ja koristim opendns pa i on nije bas sjajan :S
[ mnebojsa @ 18.04.2009. 09:08 ] @
Ja imam njihovu mts data karticu.
Imao sam slicne probleme pre mesec dana. Mnostvo sajtova nisam mogao da vidim. Trenutno je sve u redu. [ SpLaSh89 @ 18.04.2009. 16:47 ] @
Internet uzasno lose radi. Ne znam da li je to povezano. Al jos niko mi se nije zalio da ne vidi sajtove.
[ Marko Cukalac @ 19.04.2009. 07:20 ] @
telekom zadnjih, da kazem mesec dana ima bas problema sa linkovima ili zeza provajdere :( link ka svetu odjednom padne.. rutiranje na njihovim ruterima ne radi posao i padne.. posle 5,10minuta sve proradi ok.. ovo je ok varijanta za provajdere koji imaju 2 linka.. telekom i sopstveni (verat mislim..) ali za ostale je propast.. sta korisnicima znaci sto se konektuju kad ne mogu da otvore nista sem tipa: verat.net,yubc.net,eunet.rs.. i sl.. znaci domacih lokalnih sadrzaja... i onda posle 10minuta sve proradi kao da nije bilo... i naravno korisnici ce da traze drugu varijantu, i ja bih.. jedan dan je bio problem ceo dan do njihovog rutera i sta onda? cene linkova nisu ni malo male... moje misljenje je da telekom namerno (kao i sve) sve radi kako bi pokopao provajdere i teleportovao (da se tako izrazim) korisnike na njihov budjavi net :)
pozdrav, Marko [ Slobodan Milivojevic @ 19.04.2009. 08:34 ] @
Ovo o cemu pricas se desava i kod par drugih provajdera. Ili je telekomu nesto prslo ili namerno to rade. Dakle 10 minuta ne radi i onda sve ql kao da se nista nije desilo.
[ Marko Cukalac @ 20.04.2009. 14:06 ] @
pa pricam o svim provajderima :-) telekomu mislim da je to i cilj.. nece njemu korisnici da kukaju, nego provajderima.. i precice kod telekoma ;-)
pozdrav [ SpLaSh89 @ 20.04.2009. 19:32 ] @
Telekom mozda lose radi u poslednjih... 10 dana... ali njihov net je sve sem sugav. Sa sbb-om sam imao daleko vecih problema nego sa telekomom. Najgore sto mogu da kazem za telekom da malo otezano radi u poslednje dve nedelje, ali brzina je idalje, samo odziv ne valja. Ostali adsl provajderi uzimaju od telekoma i nije mi bas jasno zasto oni toliko lose rade (ja sam strucnjak za kompove u drustvu pa se svi meni zale).
Jedino sto bih zamerio telekomu je tehnicka podrska koja mi bukvalno spusti slusalicu kad ne znaju da rese problem. Inace kvalitet, brzine i odnos brzina i cena je sve bolji i polako dostize evropski nivo. [ mixman @ 11.05.2009. 12:39 ] @
Slazem se u jednom da je tehnicka podrska kriticna, razumljivo jer su oni barijera izmedju tehn. lica (odgovornih) i korisnika. Vodite racuna o uzimanju vise od 2 megabita (4-8-16). Nema sanse da vam radi, mislim radice ali zasigurno necete imati 100% isporuku brzine koju ste platili. Lose iskustvo - zato govorim. U SM su katastrofalni.
VRATIO SAM SE NA 2 megabita posle 7 dana. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|