[ DukaSrbija @ 10.04.2009. 21:08 ] @
Ok ima puno postova na ovu temu. Ako bi neko moga da mi objasni gde sam pogresi u proceduri jer nece MoneyBooker da mi uzme novce jer kazu siv da je do jaja lako i najbolja kombinacija sa on line placanje, ali nesto je zapelo valjda... Koraci: 1. Otvorio devizni racun u Raiffisen banci - OK 2. Narucio Visa Virtuon karticu - OK 3. Cekao 7 dana -OK 4. Dobio Visa Virtuon karicu i uplatio 20 Evra depozit + 30 Evra za trosenje (50 evra ukupno ) -OK 5. Dosao kuci i proverio preko e bankinga stanje i kaze 50 evra - OK 6. Registrovaio Account na MoneyBookersu (da im adresu iz LK, broj telefona , datum rodjena, email itd.) - OK 7. Verifikovao e-mail adresu - OK 8. Odem na stranicu MyAccount i kliknem kod Credit/Debt Cards na ADD - OK 9. Odvedeme na stranicu ko zahteva sedece: -First Name: unesem svoje ime sa kartice -Last Name: stoji moje registrovano prezime (kao i na kartici) -Card Type : stavim VISA (probao sam i VISA ELECTRON i DELTA/VISA DEBT) -Card number: stavim veliki broj koji mi stoji s prednje strane kartice (xxxx xxxx xxxx xxxx) -Expiry date : stavim kako kaze na kartici -CVV2/CVC2: stavim ona tri broj sa zadnje strane kartice (xxx) Cekiram : -I will use the money deposited with this credit/debit card for GAMING purposes (Jer zelim da koristim kintu za poker...) Ne Cekiram: -Remember this choice for future deposits via credit/debit card Procitam text posle i kontam ocemu se radi, skidanje sa racuna random sume koju ja treba da vidim da je skinuta sa racuna i tako verifikujem svoj racun. Cekiram : -I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit a random verification fee between EUR 1.01 - 2.99 from this card. I opalim dugme ADD I umesto srece sto ce mi random suma biti skinuta s racuna i mocicu da uplivam u vode online greha dobijam sledecu poruku: Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer. Sta sad ljudi? Jel treba u banci da se nesto aktivira? Niko stvarno nije opisao ovaj proces detaljno tako da sam mozda ja negde pogresio? Svi samo govore kako to ide do jaja sa Virtuonkom , ali eto ja sam negde izgubio ta jaja ... ![]() |