[ angelss @ 12.04.2009. 20:24 ] @
Cao, moze li neko da mi pomogne? Zivim u zgradi koja ima 21 stan i ulaz sa dvorisne i ulicne strane. Rec je o interfonu, dakle sa dvorisne strane se nalazi tabla BITRON a sa ulicne ne znam koja je u pitanju. Prvo je postavljena BITRON-ova tabla a posle par god. i ova druga sa ulicne strane. Sve je to radilo dobro neko vreme. Opis kvara: -Kada zvonite na interfon sa bilo koje od tabli prvo dok drzite taster cuje se glasno pistanje (nalik zvonu interfona u stanu), a po pustanju tastera interfon sam otvara bravu. -U stanu se cuje interfonsko zvono, ali se ne cuje nikakav zvuk kroz slusalicu niti se na tabli cuje sta se prica na slusalici; Da li neko moze da i kaze kako da ustanovim sta je u kvaru i kako to da popravim? Od alata za ispitivanje imam multimer. Hvala unapred za bilo kakvu pomoc evo slika sistema (naravno stroku cu da skinem kad i ako popravim interfon): [Ovu poruku je menjao angelss dana 12.04.2009. u 21:47 GMT+1] [Ovu poruku je menjao angelss dana 12.04.2009. u 21:49 GMT+1] |