Znas kako ja sam na ovom forumu prilicno dugo, s`tim sto ne ucestvujem aktivno vec ga uglavnom pratim, tako da sam procitao pravila odavno ali nisam mogao da ostavim veci post jer sam isao u 2 smenu u koju i danas idem ali imam malo vise vremena.Ovo ne pisem da bih se prepucavao i ovo je poslednje sto cu napisati povodom ovoga, jer u pravu ste da je trebalo da dam vise informacija ali ja nisam zeleo da mi neko da kod vec kao sto sam napisao pomogne ili da link tj. u smislu napravi na formi textbox Generisana stavi funkciju dcount da ti prebroji recorde napravi petlju koja ce raditi toliko a u njoj stavi
Code:
If Not IsNull(Me.Generisana) Then Me.Generisana = Me.Generisana & "-" & Me.Sifra Else Me.Generisana = Me.Sifra
(nadam se da nisam omasio :-) ) ili nesto slicno.
Inace sa ovim kodom sam i resio problem ali sam stavio da se pokrece na on click kada upisujem record a ne da cita iz upita jer mi ta generisana i treba u principu za sifre koje su u jednoj sesiji unete (Nista gore nego kad zuris a stane ti mozak).Nadam se da sada nisam ostao nedorecen, ako treba nabisacu tabele i upite pa da napisemo kod za prethodni problem.