[ HIDRA @ 04.12.2003. 04:48 ] @
Kada ukljucim racunar ispise mi ovu poruku CPU is unworkable or bas been changed.Please recheck - CPU SOFT MENU i ponudi opciju F1 da nastavim dalje ok ja nastavim dalje i hocu da pustim instalaciju XP-a on odradi prvi deo i nakon restarta opet mi pokrene ovu poruku CPU is unworkable or bas been changed.Please recheck - CPU SOFT MENU i naravno opciju F1 da nastavim ja opet nastavim ali sta se desava on ponovo pokrece setup od windows xp znaci vraca se na pocetak i ucitava drajvere nadam se da me razumete e sad moje pitanje je ovo da li se nekom javljalo ovo i kako je realizovao svoj problem trazio sam po netu i nasao klasicno izvadi bateriju izvuci CMOS sa ploce upali i vrati stavice ti bios po defoltu probao sam ali ne ide on stavi bios kao kaze ovo CMOS check sum error - load bios defaults ali opet nakon prvog restarta od instalacije XP javi ovo CPU is unworkable or bas been changed.Please recheck - CPU SOFT MENU tako da sam sve probao od gore navedeneog e sad ako neko zna kako da se realizuje problem ovaj neka kaze. Hvala [Ovu poruku je menjao McKracken dana 04.12.2003. u 21:24 GMT] |