[ dr.AgOlO @ 04.12.2003. 10:27 ] @
Ajde ako neko ima ili zna resenje za problem(e) koje imam kad kompajliram neke programe (u ovom slucaju lirc ) nek' mi pomogne. Evo sta mi prijavljuje u konzoli kad odradim make (pre toga ./configure odradi ok!): Code: linux:/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6 # make make all-recursive make[1]: Entering directory `/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6' Making all in drivers make[2]: Entering directory `/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6/drivers' Making all in lirc_sir make[3]: Entering directory `/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6/drivers/lirc_sir' DIR=`pwd`; (cd /usr/src/linux/; make SUBDIRS=$DIR obj-m=lirc_sir.o modules) /usr/src/linux-2.4.19.SuSE/scripts/pathdown.sh: line 4: TOPDIR: parameter null or not set make[4]: Entering directory `/usr/src/linux-2.4.19.SuSE' make[4]: *** No rule to make target `lirc_sir.o', needed by `modules'. Stop. make[4]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.4.19.SuSE' make[3]: *** [lirc_sir.o] Error 2 make[3]: Leaving directory `/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6/drivers/lirc_sir' make[2]: *** [all-recursive] Error 1 make[2]: Leaving directory `/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6/drivers' make[1]: *** [all-recursive] Error 1 make[1]: Leaving directory `/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6' make: *** [all] Error 2 linux:/home/dragolo/Desktop/Dokumenta/lirc-0.6.6 # Napomena: ovo mi se desavalo i ranije tako da sumnjam da je u pitanju bilo sta drugo osim make-a. |