[ spooxjunior @ 18.04.2009. 07:32 ] @
Imam veliki problem.

Instalirao sam Vistu i sve radi savrseno osim zvuka. Tj. sve je Vista prepoznala osim drivera za zvuk.
Skinuo sam drivere Realtek hd 221, za Vistu. Kada sam ih instalirao sistem je trazio restart, i posle toga se zvuk pojavio.
Medjutim kada ugasim racunar i ponovo upalim nema zvuka. Dole pored sata gde je ikonica za zvuk pise No Audio Output Device is Instaled, i preko ikonice je krst. U Device Manager-u prijavljuje da je sve u redu tj da ne hvale driveri. Ali zvuka nema. Onda moram ponovo da instaliram drivere i restartujem komp, da bih imao zvuk. Ali kad ugasim racunar opet ista prica. Nema zvuka. U principu je problem to sto mi sistem ne zapamti ono sto sam instalirao, pa posle svakog ukljucivanja racunara moram instl. pa restart.... Sve ostalo je u redu, samo je ovo problem.

Maticna ploca je ASUS K8V-VM s754. Ako neko ima bilo kakvu ideju da otklonim ovaj problem, neka pomogne. Inace necu moci da koristim Vistu.

Unapred hvala za bilo kakvu pomoc.

[ spooxjunior @ 18.04.2009. 14:55 ] @
Zar niko nema ideju.........................
[ Catch 22 @ 18.04.2009. 22:03 ] @
^ Pošto na sajtu proizvođača za tu ploču ne postoji uopšte podrška za Vistu, kako onda očekuješ da neko ovde ima konstruktivnu ideju?

[att_img]
[ spooxjunior @ 20.04.2009. 19:37 ] @
Pa jeste, imas pravo...

Hvala u svakom slucaju...