[ vlada.pa @ 22.04.2009. 13:16 ] @
Sajt za moju firmu je radila "druga firma". Sajt je od pocetka imao na dnu strane napisano: copyright MojaFirma, Developed by DrugaFirma Posle par godina, nisam vise hteo da saradujem sa DrugomFirmom... da ne ulazim u razloge... Sajt mi je samo preradila Treca Firma. Ostalo je manje-vise sve na isti fazon, ali je dodato nekih novih proizvoda, prevedeno je na jos jedan jezik, i css je menjan... Umesto Developed by DrugaFirma, rekao sam trecoj firmi da se potpise da sada oni odrzavaju sajt. Znaci developed by je brisano, a umesto toga stoji "Prezentaciju odrzava TrecaFirma". Da li da brinem zbog pretnji firme koja je radila sajt da ce da me tuze za copyright? (pretnje DrugeFirme) Mislim, od pocetka stoji da je copyright MojaFirma, a ne oni. Iako je zaista sajt radila DrugaFirma, njima je po dogovoru placeno za to jednokratno. Inace, Sajt nije nista specijalno dizajniran. Tabela sa listom kategorija proizvoda i zatim se ide na kategoriju gde pregledas sve prozvode... Hvala svima na odgovorima! Pozdrav! vlada ps procitao sam (skoro) sve teme sa copyright-om na sajtu ali nisam nasao nista slicno... ustvari da li neka jednostavna strana (crna slova, crna pozadina) moze da se zastiti? ![]() |