[ ralek123 @ 23.04.2009. 09:14 ] @
| Radi se o bazi odrzavanja sa tabelama radnik,oprema,pregledi, remont access 2003
Sve sam spojio i trebalo bi da radi osnovna neka varijanta. Ali ne znam da napravim formu za pregled i remont gde bih uz pomoc combobox-eva, trebao da ubacim da se vidi koji radnik pregleda ili remontuje koju masinu(opremu).
Kada kliknem na combobox da mi izbaci sve radnike i da ja izaberem pravog a ne samo da kucam sifru radnika. Isto tako i za opremu.
|
[ Getsbi @ 23.04.2009. 10:25 ] @
Pogledaj u Top temi "Često postavljana pitanja" pod brojem 8.
[ ralek123 @ 23.04.2009. 10:45 ] @
Ne razumem svarno , treba mi neka najjednostavnija varijanta. Samo kada unosim podatke za remont da vidim imena radnika i nazive masina a ne njihove Sifre. On radi i sa siframa ali je to uopste nije pregledno
Oprema koja se pregleda pise recimo 2. Pa dok ti nadjes sta je pod rednim brojem dva ... Stvaro sam glup za ovo nije da se ne trudim. Mislim da znam da napravim i onaj interfejs ali ovo ne znam.
U formi Radnik sam stavio neki prozorcic da ljudi vide koja sve zanimanja postoje ali je i to neprakticno.
Sta bi ste vi izmenili u tabelama i kako bi ste povezali ako ovo ne valja?
[ Air Live @ 23.04.2009. 17:36 ] @
Svemise čini da čovek hoće da mu se uradi gotov program.Evo ja sam nešto malo radio nadam se da će ti pomoći.Žaomije nisam mogao više,imam i svog posla koji još uvijek nisam sredio.;-)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.