[ Ivica Vujović @ 24.04.2009. 07:51 ] @
Elem, polako pocinjem da odustajem od kupovine HP stampaca. Definitivno sam misljenja da su jedan od najgorih proizvodjaca stampaca danas. Zasto je tako - nemam pojma, ali ni iz bliza nisu ono sto su bili. U cemu je problem? Imam dve varijante. Prva je da je HP2015 nakacen na jedan komp i serovan u mrezi za stampanje. Druga je HP2727 koji je vezan na mrezu preko LAN interfejsa. Ono sto se desava je da on pocne da stampa neki dokument od npr. 50 stranica. Odstampa 5 i onda stane. Jedini lek je da se stampac resetuje i da se stampa pusta po par stranica. Sto je, morate da priznate, jako iritantno. Desava se takodje i da stampa sve strane, ali uzasno sporo - po 30ak sekundi po strani. Pokusavao sam da menjam PC, PCL i PS drajvere ali ne vredi. Kod M2727 je jos gori problem, jer kad postavim PS drajver skeniranje ne radi, sto mi potpuno ubije poentu multifunkcionalnog stampaca. Koliko sam skontao, po netu ljudi uglavnom kukaju na ovaj problem, ali nigde nisam naleteo na neko resenje. Ako neko ima ideju kako da resim ovaj problem, a koja ne ukljucuje upotrebu sekire ili teskih tupih predmeta, molio bih ga da je napise kako bih malo olaksao zivot i sebi i drugima... |