[ g00ku @ 24.04.2009. 21:01 ] @
E ovako hteo sam nesto da vas pitam i koristila bi mi pomoc, posto sam pocetnik kod ovoga. Npr. zauzeo sam domain www.semirhadzibulic.com kod verata, ali samo domain.. a sto se tice hostinga, registrovao sam se na 000space.com posto mi ne treba nesto mnogo prostora... trazili su mi da im posaljem dns servere sto sam i ucinio... Medjutim sad ne znam kako da uradim redirekciju npr da mi bude kada otvorim www.mojsajt.com ona stranica koju sam uploadovao na 000space.com...
sva pomoc je dobrodosla... unapred hvala
[ SpLaSh89 @ 25.04.2009. 05:28 ] @
Zatrazi name servere od 000space-a, a potom ih unesi u podesavanja domena (ukoliko imas pristup kontrolnom panelu domena. Ukoliko ne, pisi veratu da ti oni usmere domen.
[ view @ 25.04.2009. 09:24 ] @
Citat:
SpLaSh89: Zatrazi name servere od 000space-a, a potom ih unesi u podesavanja domena (ukoliko imas pristup kontrolnom panelu domena. Ukoliko ne, pisi veratu da ti oni usmere domen.

SpLaSh89 je u pravu,treba veratu da posaljes name servere od 000space a ne obrnuto
[ g00ku @ 25.04.2009. 20:09 ] @
Poslao sam dns servere i oni kazu da su usmerili sajt.. e sad sta treba da radim da kada ukucam www.semirhadzibulic.com otvara stranicu koju sam ja ovamo uploadovao npr: semirhadzibulic.000space.com. Nemam nikakav kontrolni panel, nema nista pomocu cega bih izvrsio redirekciju...
[ aceall @ 27.04.2009. 17:39 ] @
Kad si otvarao nalog na hostinu naveo si da neces domen nego da ces koristit postojeci?
Tad si napravio nalog na osnovu www.semirhadzibulic.com
Nakon sto si poslao Veratu DNS-ove, posle 24 sata bi trbealo biti povezano.

Ako nije, pogledaj u administraciji hostinga da li mozes da dodas/editujes domen.
[ Stefan Jocic @ 27.04.2009. 19:26 ] @
Obicno se ceka 24 h, nekad i vise. Sacekaj da toliko prodje, pa ako nesto nece obrati se provajderu. Mada kad si vec kupio domen, ne vidim razloga zasto ne bi kupio i hosting.