[ SpelingMistakes @ 05.12.2003. 01:21 ] @
Pozdrav svima Pa hteo bih da cujem jesam li ja jedini koji bi nekome izlomio sve male koscice u telu zbog kvaliteta kablovske. Pod kvalitetom mislim na stalna nestajanja - ispadanja kanala koje gledam – konkretnije discovery-ja Jedino njega redovno gledam jer uzivam u emisijama na njemu. Ispadanja traju od nekoliko sati pa do fantasticnih 2 dana. Ja sam inace u Zemunu, a zloglasna televizija ili grupa kablovskih operatera je I-kom. Tako bar sebe nazivaju – Interaktivne objedinjene mreze – ako se dobro secam. Uffff Stvarno nezgodna stvar – dodjete kuci umorni i zelite da gledate vasu omiljenu emisiji, kad tamo ono – kriptoworks. Inace oni stalno kukumavce kako ih ,jadni oni, napadaju. Kako ih sabotiraju i slicno. Evo da malo jos zacinim stvar, pisma koje sam im pre dva tri dana poslao. Da se vidi Citat: Kukate kako Vas napadaju - jadni Vi - a ne mozete da angazujete JEDNOG JEDINOG coveka da po ceo dan gleda i vrti kanale da se odmah vidi sta Vam je "otkazalo" od kanala. Mislim da vise stete sami sebi nanosite neprofesionalnim ponasanjem (to mozda moze sada i ovde ali) nego sto Vas ti tamo SABOTIRAJU. Imate tih dva tri telefona koji (NBgd) su stalno zauzeti i na koje bih ja kao trebalo da VAM javim da nesto ne radi. Pokusavao sam jako mnogo puta, i zamislite kako se neko tada oseca. Kakva pretplata je to poskupela, kod kojih to provajdera za strane kanale, kad Vam je i dalje pola kanala "krekovano". O cemu Vi pricate, mislite li da su svi u ovom gradu "neobrazovani i nepismeni" pa da ne mogu da shvate ko sta radi. Ja sam kao i vecina mog komsiluka a pogotovu mladjih i obrazovanijih ljudi fan discaverija, a Vi dopustate da Vam on skoro svekih nekoliko dana "ispada" iz programa. O cemu se tu radi - JER VI to njima kao placate da ih reemitujete ili !!! Takodje bi ste (zelja) mogli da ubacite History kanal, i kanal plus – plavi i jos neke naucne programe, a da izbacite neke ako vec nemate kapaciteta. NAZALOST jedino cega se bojim da ce ova poruka izazvati je ne to da cete biti bolji zarad Vas i Vasih korisnika, vec da cete ukinuti taj isti discavery, ili staviti jos neku vecu glupost (discavery na nemackom ili nesto slicno). To bi me a verujem i mnogo mnogo Vasih korisnika razocaralo. Nadam se da ne mislite da je to dobar potez ? Nadam se da cete radikalno poboljsati Vasu uslugu, jer ste mene kao korisnika vec odavno iznervirali do krajnjih granica. Vodite li evidenciji koliko Vam je discaveri ispadao za poslednjih dva meseca, a da ne pricamo da DOPUSTITE DA PRODJE I DVA DANA DOK TO NE SREDITE. Mislite li da je to usluga kakvu mi kao korisnici ocekujemo - koristite li Vi to Vas "dominantan" ili "bogom dan" polozaj (relativna stvar) da se tako ponasate, misleci da ce ovako vecno da bude? O cemu se radi. Zamolio bih Vas da mi odgovorite na sva moja pitanja i komentare. Iskreno Vas Ovde sada fale moje ime i prezime J a ovo je nastavak PS Mislim da bi ste trebali da povedete racuna o jos po necemu u Vasoj firmi, jer na glavnoj strani web sajta ima pravopisnih gresaka a i necitljiva je. Razmislite o tome. Ovo je bilo pismo – Mislite li da sam u pravu ?- Mislite li da se nesto po ovom pitanju moze uraditi? Bas bih da cujem komentare! Pozdrav Svima Speling PS Da zamalo da ZABORAVIM - nisu se udostojili ni da mi odgovore - a sta bi sa onim Musterija je uvek u pravu - Nije da na tome insistiram, ali zar neodgovarajuci na moje pismo ne pokazuju NEPOSTOVANJE prema meni - ko god da sam - a njihova musterija sam. |