[ zonic @ 25.04.2009. 21:36 ] @
Posto imam preporuku da pokrenem novu temu evo ako mozemo da nadjemo resenje , mada je tema manje za ovaj forum jer je vise vezana za hardver ali naci se neko da odluci o tome .Stalno odlazem resavanje tog problema iz verzije u verziju ovog windowsa naime nikako da pokrenem stampac LEXMARK 735, nije nesto ali mi zadovoljava osnovne potrebe . Drajveri prodju restartuje se i prijavljuje da je ok ali ne stampa u visti 64bit nemam tih problema .Kad mu zadam da stampa nista se ne desava a i obelezen je kao default printer eto ista stvar i sad u Windowsu 7 RC, kako da ga pokrenem ? Pokusao sam sa troubleshoot ali ne uspevam . Kada kroz lexmark solution centar pokrenem align to fix blurry edges onda se stampac pokrene i izvrsi to sto treba inace kada mu zadam da stampa nesto dugo ne prijavljuje nikakvu gresku samo pise documents in queue a nekad ni to ili ga i nema na spisku za stampanje . Nekad davno imao sam problem sa vistom http://www.elitesecurity.org/t232444 ali to je reseno novim drajverima sada drajveri nisu u pitanju vec nesto drugo . Mozda da mi preporucite neki Lexmark stampac ili bilo koji drugi inkjet stampac ako znate da radi u windowsu 7 tj. ako ste ga uspesno instalirali . [Ovu poruku je menjao zonic dana 26.04.2009. u 00:52 GMT+1] |