[ rodneys @ 26.04.2009. 22:05 ] @
U julu mi hrhosting zatvori sajt zapravo forum...jer hostujem warez.Onda naidjem na XXXXXXx.net/hosting. Uzmem paket od 60E i sve u redu. U decembru mi javljaju da prestanem sa upotrebom rapidleech skripti ili će mi suspendovati site.Ja to uradim jer necu da pravim frku ali kasnije sam ponovo palio :) . U februaru kazu: Posto trosite puno resursa tj. loada (u udarnom vremenu oko 2.0 na xeonu) moracemo vas prebaciti na drugi server. nema veze trpim trpim dok ne puknem...... Prebace me i tada nisam imao forum skoro celi dan jer su izmislili neku pricu oko dns-a da se treba update izvrsiti od strane isp-ova. Pre 5 dana mi se slucajno desi da sve obrisem sa sitea i ja poludio al kapiram nema veze imaju backup opciju...i backupuju mi al forum se vrati na pre 3 dana a svaki dan imam preko 100 postova. ovo nigde nema nego kod nas,ovo su nedopustive greske izgubim skoro 400 postova zbog njihove greske. nisam pisao koji je site necu da kazete da reklamiram [Ovu poruku je menjao djricky dana 27.04.2009. u 00:43 GMT+1] |