[ bddljt @ 29.04.2009. 20:02 ] @
komentari
cwd http://www.crowebdesignets.com
[ Stranger2 @ 08.05.2009. 22:50 ] @
Graficki super izgleda. I po mom ukusu je. Ja dosta volim taj stil koji podseca na starije novine, plakate i postere... (ne znam da li taj stil ima neki poseban naziv)

-Linkovi i sadrzaji nisu losi ali nisu po mom ukusu. Ja preferiram vise user friendly opise i tekstove. Na primer iza linka "web" nisam znao sta se krije a nalazi se opis weba koji je dosta dobar za pocetnike. To mi vise prilici za neki okvir sa naslovom "Sta je web?"...
- link "reference" me takodje slabo asocira na ono sto sledi. Portfolio bi bilo malo bolje opisno a najvise user friendly bi bilo "nasi radovi" ili slicno.

- link "ponuda" dobro zvuci i ok je. samo tekst deluje nekako neformatizovano i nestilizovano. Nema ni malo margina iznad naslova "START..", "MID.."... i jedva sam primetio da su to linkovi jer sam slucajno pomerio kursor tuda.
To bi verovatno delovalo efektnije da si ta tri paketa izveo kao neke tri slicice. Mislim da bi bilo lepse a i vise bi delovalo kao nekakvi paketi, tj. nesto sto se prodaje... i vise bi delovalo da se na to treba kliknuti.