[ mirom83 @ 30.04.2009. 21:27 ] @
imam jedan doticni koji nema sanse da nakacim ni na jedan Ap, jednostavno nema dugmeta sa survey a kad rucno unesem ime mreze na koju bih hteo da se nakacim nista se ne desava. Probao sam da updejtujem firmware ali ni to ne ide, prijavlju kao da nije upaljen tftp(d32) server a jeste i odbija da bi ubaci nov soft sta da radim verzija firma je v1 0000000 s-ver= 2.12.2 build 060822 rel 38952 n jel imao neko slicnih problema zato sto vec duze vremena ne mogu da resim problem ajd nekako uspeh da mu ubacim nov soft i dobio sam ono dugmence za survey za koje sam mislio da ce mi resiti problem, ali... nemogu da se nakacim na planeta 4033 ceo dan, za zastitom (wap tkip psk) i bez nje, tacnije uspeo sam 2 puta danas ali su se diskonektovali vrlo brzo a polse toga ceo dan nema sanse da ih povezem, na taj planet mi je nakacen drugi komsija koji ima 3 wifi uredjaja i svi mu rade perfektno(sa zastitom), ali ovaj tp link cu da posaljem discoveryiju da naprave docu od njega [Ovu poruku je menjao mirom83 dana 01.05.2009. u 20:49 GMT+1] |