[ NICS @ 01.05.2009. 19:43 ] @
A uz to i cuci na HDD
Naime, trebam da instalira jeda program koji zahteva NET Framework naravno posto nisam imao pronadjem bas je tesko naci :) na netu verziju 3.5 oces :) kaze da ne moze da mi instalira je nema verziju 3.1 e tu je mali problem, jer ne znam vise gde da trazim pogotovo sto sam za verziju 3.1 nasao adje da kazem obicnu i sa SP1 tako da ne znam sad koju da instaliram ako postoji vise vrsta od 3.1 verzije a samo to spominje da treba da se instalira.

Da li onda kad imam 3.1 mogu da instaliram 3.5., nisam jos nijednu verziju imao instaliranu
[ X Files @ 01.05.2009. 20:02 ] @
Postoji nekoliko .NET framework verzija.

Ako se ne varam, instaliranje verzije 3.5 iskljucuje potrebu za verzijama 2.0 i 3.0, jer se zasnivaju na verziji 2.0 runtime-a, a instaler ce pokupiti sve sto treba da bi se ocuvala kompatibilnost.

Instaliranje verzije 1.1 moze (a cesto i mora zbog nekih programa) da ide uporedo sa 3.5, jer se zasniva na verziji 1.1 runtime-a, tako da se nece sukobiti.

Ima tu jos nekih sitnica, ali mislim da je poenta instaliranje 1.1 i 3.5. Verovatno ce ti .NET gurui dati vise detalja.

P.S.
http://www.elitesecurity.org/t225787
(pretpostavljam da bi ovu temu trebalo pripojiti temi na navedenom linku)
[ Take 5 @ 01.05.2009. 23:36 ] @
Kao i uvek, pravo mesto za osnovne informacije:

Wikipedia: .NET Framework

[ Flash411 @ 02.05.2009. 00:11 ] @
Ukratko, .NET Framework ti je nesto kao podrska
da bi programi pisani u istoimenom programskom
jeziku mogli raditi na windowsima.