[ wollf @ 04.05.2009. 10:09 ] @
| Dobar dan postovani, imam problem na kompu tako sto sam hteo da zakljucam fajl, sad je na tom mestu korpa za otpatke ali dokumenata u tom folderu nema kada odem na propertis oni su tu po velicini znam da su tu. tj, u fizickom smislu ih nema. Moje pitanje je da li neko zna kako da ih vratim? Pokusao sam i da vratim sistem na od pre 5 dana, ali nisam uspeo jel ne znam gde se to vraca! Unapred hvbala na odgovoru. I molim moderatora da mi ne obrise temu jel neznem da li sam je stavio na ''pravo mestto'' pa ako moze neka je vec prebaci na odgovarajuce mesto! Hvala Vam |
[ BoysBVS @ 04.05.2009. 14:53 ] @
Da ih nisi sakrio? Kad udjes u folder,ides tools,folder options,view i odaberes ''show hidden files and folders''... probaj to!
[ wollf @ 04.05.2009. 22:55 ] @
Ne,nisam ih sakrio! Proverio sam to! Jednostavno mi je bio folder na kome je pisalo ZA PREBACITI, onda sam na netu nasao jedan clanak o bezbednosti foldera. pa sam napraavio novi fočder i upisao jedan kod (nesecam sse kako je isao). I posle toga taj se folder ''pretvorio'' u korpu za opatke, mogu da udjem u folder ali pre sam imao 2GB podataka, a sada uopste ih nema u fizickom smislu. Ali kad kliknem desnim klikom onda idem na svojstva i onda mi pokazuje da na toj particiji ipak ima nesto zauzetog prostora! Hvala
[ BoysBVS @ 04.05.2009. 23:29 ] @
Ajde ako imas Total Commander,probaj da otvoris folder u njemu. Ako nemas evo ti:
http://www.soft32.com/Download...l/Total_Commander/4-157-1.html
U njemu isto odaberes hidden files...
[Ovu poruku je menjao BoysBVS dana 05.05.2009. u 00:39 GMT+1]
[ wollf @ 05.05.2009. 00:26 ] @
Postovani ovaj sam kod ukucao u mesto za prebaciti i onda se pojavio recycle bin (korpa za otpatke ili smece){645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}! Kako sad da to sve ponistim da li neko zna hvala! A ovaj prog total comander cu bas sad skiniti i probati pa cu Vam javiti da li sam sta napravio i hvala
[ BoysBVS @ 05.05.2009. 00:55 ] @
Ako ni to ne uspe, probaj sistem restore. Start>Programs>Accessories>System Tools>System Restore. Odaberes Restore my computer to an earlier time pa next i odaberes datum.
[ wollf @ 05.05.2009. 01:47 ] @
Uradio sam system restore i nije mi pomogao,nista! Ali je zato mi pomogao total comander i iscupao sam ama bas sve podatke! Pressrecan sam Hvala Vam puno jos jednom i Laku noc
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.