[ DzoA @ 04.05.2009. 15:25 ] @
Evo lupam glavu danima oko (predpostavljam) gluposti. Znam da ima dosta polemike i primera na ovu temu koju ja postavljam ali cini mi se da nije bilo "mojeg slucaja". Gledao sam dosta baza koje su ovde uploadovane ali corak :( Znaci imam bazu koja je jednostavna kako bi i problem jednostavnije resio. U mojoj bazi se vodi evidencija prometa robe. Sve funkcionise ok oko unosa novog artikla, dobavljaca, prometa... Ali javlja mi se glup problem kada u formi "stanje" kliknem na padajuci meni "sifra artikla" pojavljuje mi se lista svih sifara od artikala koje sam uneo u bazu. Kada iz tog padajuceg menija kliknem na neku od njih nista se ne desava (ne mogu da je selektujem). Vrtim se u krug danima i nikako da naletim na neki primer na netu gde se na osnovu odabira sifre/naziva necega dobije suma istog... U tabeli u queriju prikazano je sve kako treba ali kada po njemu pravim forumu ne funkcionise odabir artikla po sifri. Link ka bazi: http://www.opusteno.in.rs/baza.rar P.S. Bazu sam postavio na moj server posto nemam dozvolu uploada filova na ovom forumu. P.S.2 Dodao sam sad (u medjuvremenu) bazu na [es] posto ce vremenom baza sa mojeg servera biti obrisana a moze da posluzi nekome kao primer kako ne treba raditi. [Ovu poruku je menjao DzoA dana 04.05.2009. u 18:59 GMT+1] |