[ Max73 @ 06.05.2009. 20:48 ] @
Pozdrav svima..Do pre dva dana mi racunar radio ok.Imam Avira premium secyryty syte antvirus(crveni kisobrancic)...Moj stariji sin je skidao neku muziku sa neta i sada nemam nista bokmarkovano u Firefoxu.Sve nestalo je .cak mozila sada koja radi ne moze se vratiti unazad neka stranica..nema one zelene strelice sad su sive niti ima reload niti X.sve je sivo.Dal postoji mogucnost da se povrati ikako>da Skyp nece da radii kad ubacim pasvord ako da je pogresan a znam da nije znaci imam upisan i nik i pass a MSn nece da se konektuje kaze mi nesto kao da pokusam kasnije da je kolio sam razumemo server ne dostupan il tako nesto.Da kad sam ukljucio racunar pokazivalo mi je kao d aje 18 foldera obelezeno za otvaranje i alvira mi pokazal taj jedan kao mlavare koji sam obrisao ( izgleda d aj e neka reklama za neki svift anti virus i to izgledala ikonica kao lupa il slicno al zelene boje ) Hvala unapred ako iko mi moze pomoci...ne dize mi se ponovo OP sistem..Moze odgovor i na email [email protected] |