[ monte_sandman @ 08.05.2009. 19:48 ] @
E ovako, napravio sam jedan programcic sa nekoliko formi, dugmadi i ostalog... Sve radi odlicno ali kada taj program prebacim na drugov komp neka dugmad ne rade, rekao bih samo ona koja pokrecu neki vba kod... Program je pravljen u MS O 2003, njemu je isto ta verzija. Macro security je podesen na low. Sta to moze biti?
[ Zidar @ 11.05.2009. 14:15 ] @
Sta to moze biti. Svasta, u najsirem smislu reci. Kakvo pitanje, takav i odgovor.
[ domaci_a_nas @ 11.05.2009. 15:12 ] @
Ako je taj program toliko mali napravi ga iz početka na računaru svog druga i biće sjajno Inače ja sumnjam na reference, to treba provediti u VBA editoru.
[ monte_sandman @ 13.05.2009. 21:56 ] @
pitanje jeste siroko iz razloga jer ga preciznije ne mogu definisati... Prosto VB ne radi.
Program i nije mali da bih pa ponovo kucao mada to mi izgleda kao jedino rjesenje...
[ Getsbi @ 14.05.2009. 05:39 ] @
Teško je bilo kako ti pomoći ako nemamo više činjenica. Ako ne uspe sa ponovnim prekucavanjem, kao što si naumio, zakači svoj .mdb fajl kao attach pa da pogledamo. Možda je do referenci kao što kaže domaci_a_nas, a možda su jednostavno kontrolni objekti pogubili osobinu Event Procedure na događaje, pa ne pokreću ništa.
[ Catch 22 @ 14.05.2009. 08:05 ] @
^ Čini mi se da nije razumeo šta mu je domaci_a_nas odgovorio u vezi referenci.
Najverovatnije da je to u pitanju, pa će "ponovnim prekucavanjem" verovatno naleteti na isti zid(?)
[ monte_sandman @ 15.05.2009. 00:17 ] @
Razumio sam ga. Namjeravam da ga prekucam na toj masini na kojoj ne radi, a za koju je predvidjen.
[ nidisa @ 15.05.2009. 05:56 ] @
probaj napraviti MDE od te baze na svom racunaru, gdje nema problema. onda pokreni MDE na novoj masini. kod mene inace takav nacin radi bez problema.
[ monte_sandman @ 22.05.2009. 00:36 ] @
Hvala "nidisa", ovo rijesenje sa kompajiranjem funkcionise, mada sredio sam i bez toga. Bio je problem sa referencama...