[ planerso @ 11.05.2009. 06:44 ] @
Pozdrav,

juče sam bio u prirodi (sa gore pomenutim digitalnim ljubimcem) da bih fotografisao. Napravio sam odlične fotke, ali mi se pred kraj tog uživanja desio maler - ispao mi je foto aparat. I kako Marfi kaže, baš na pogrešnu stranu. Srećom ne na objektiv, nego na levu stranu aparata koja nije gumirana. Proverio sam funkcije aparata, sve radi ok. Ali je došlo do formiranja malog zazora sa gornje strane, izišlo je parče plastike koje nije polomljeno. Pretpostavljam da je potrebno rastaviti aparat i to parče vratiti nazad.

I posle nemilog dogadjaja nastavio sam da fotografisem, deluje mi da je sve ok, blic radi. Skinuo sam fotke na računar kao i obično. Deluje mi da izuzimajući taj zazor koji se toliko i ne primećuje, ali ipak iritira sve ostalo radi kao i pre.

Da li je neko imao neko slično iskustvo?

Znam da postoji servis u BG, ali sam hteo da se konsultujem sa nekim iskusnim (a na ovom forumu smatram da takvih ima ponajviše).

Unapred zahvaljujem!

Prilažem fotke aparata, malo su lošije jer je slikano mobilnim telefonom.
[ Backy @ 11.05.2009. 08:40 ] @
s6500 je tenk od aparata, izdržava i veću torturu... ako te baš nervira, mogu da ti dam adresu dobrog majsora za fuji (meni je menjao senzor)
[ planerso @ 11.05.2009. 08:49 ] @
@Backy , može adresa na PM. Hvala.
[ Zarko Silic @ 11.05.2009. 22:03 ] @
Citat:
planerso: Prilažem fotke aparata, malo su lošije jer je slikano mobilnim telefonom.

Ove fotke mi vise lice na rentgenski snimak nadbubrezne zlezde
[ zaraza @ 11.05.2009. 22:45 ] @
kolko ja vidim, od udarca je ispala...."kukica" :)
ja bih na tvom mestu odsrafio prokletinju i vratio sve na mesto...ne moras cak ni da ga otvaras, vec samo malo da ga nacnes.....
[ Darkonny @ 18.05.2009. 11:24 ] @
Koliko i ja vidim, samo se malo * rasirio * , mozes ti to i sam da otlonis. Mada ne znam kako ti se to desilo, i ja imam isti takav fotoap. , a naravno uz njega i okovratnik (uzica), tako da ne postoji mogucnost da mi ispadne.

Pitanje za Backy-ija . KOLIKO TI JE UZEO ZA SENZOR MAJSTOR.
[ Backy @ 18.05.2009. 14:50 ] @
50€ ili nešto malo manje, avgusta prošle godine