[ VirtualPoP @ 11.05.2009. 18:24 ] @
Imam potrebu da jednostavnu mysql bazu pretrazim pomocu php, sve to pozivam iz vxml dokumenta. Sad, problem je u tome da svi hostovi (besplatni) koje sam probao, kao npr hyperphp.com i mnogi drugi (vecniom preporuceni na ovom forumu) imaju previse komplikovan iterfejs, i gomilu stvari koje meni ne trebaju posto moj php skript nece biti integrisan u html, tj nece generisati html stranicu vec ce vracati odredjeni string kao rezultat pretrage mysql baze.
Dakle, treba mi neki host koji ima VEOMA jednostavan interfejs i koji podrzava php skript kao (ne znam kako se to kaze) stand alone fajl a ne kao deo html-a.
Recimo ovaj navedeni hyperphp.com nece da radi sa cistom php strukturom (<?php ?>) bez html (<html> <?php ?> </html>)
A to je upravo ono sto mi treba. Hvala unapred!
[ Jezdimir LonĨar @ 11.05.2009. 23:27 ] @
Mislim da je ova tema prikladnija za Hosting forum.
Anyway, mislim da bi ti odgovarao X10 Hosting ads-free plan, samo sto bi morao da promjenis verziju PHP-a (to se radi iz cPanela) tako da ti omoguce sve funkcije itd.
Samo im kazes da si web programer i to je to.
Inace, Google: "Free php hosting" ce da ti izbaci 100000 rezultata (tj. ~30,700,000), tako da si mogao i tako da probas ;)

Pozdrav...
[ flylord @ 11.05.2009. 23:27 ] @
pa uzmi bre plati neki hosting, mozes da nadjes toliko jeftine hostinge, tipa 5-6 evra godisnje za nekih 50-ak MB, da je to smesno.
[ Dusan Filiferovic @ 12.05.2009. 06:17 ] @
Plati hosting i resi sve muke, placeni hosting je uvek bio bolji od besplatnog.