[ algolab @ 07.12.2003. 17:31 ] @
Pozdrav svima na Forumu,,,
Interesuje me da li neko ima iskustva sa potencijalnim problemom seckanja slike i zvuka na DVD plejeru XWAVE 7200, i to na pojedinim medijima ?
[ Highlander10 @ 13.03.2005. 23:47 ] @
To je tek pocetak.Ja mucim muku sa mojim xwave-om starim samo godinu dana.
U pocetku ke poceo da secka i koci se na samo par diskova.Sada posle par meseci
maltene pusta OK samo ORIGINALE.A sto je najgore koji diskovi ce da seckaju i kad apsolutno nema pravila.
Moj savet ti je da se manes corava posla,ne nosi player u servise itd., vec kupi nesto pristojno npr. sony dv-355.(kosta oko 7400 din.)a pusta sve narezano osim DIVX.Za ovaj model mogu da garantujem jer znam 4 coveka koji ga koriste duze od 2 godine i do sada nisu imali ni jednu jedinu zamerku.
Poz..
[ Retestrak @ 03.02.2006. 14:22 ] @
Ja,da necuje zlo,koristim 7200 vec par godina
2dvd prosek /dnevno...
mozda treba da se ocisti laser?da li je neko cuo dal moze da se nabudzi na 7200
da cita divx?
[ Cileinteractiv @ 03.02.2006. 15:48 ] @
Baš čudno. Moje mišljenje o 7200 iz iskustva je da "gutaju" sve bez problema.
[ ton_majstor @ 03.02.2006. 20:43 ] @
Nažalost, moj 7200 od pre nekog vremena jako loše radi, često izbacuje disk, muči se sa "rezancima", drlja kao sumanut.

Možda je tri i kusur godine drndanja mnogo, ali meni je on dosada bio ok... osim DivX odsustva, DVD+R neprepoznavanja, sve ostalo je ok na tom "matorcu".

Ipak, čistim ga periodično, ali ni to ne pomaže više. Dal mogu da iščupam fabrički dvd-rom iz njega i stavim neki PC-ev? To bi bilo cool!!!

Dalje, nikada nisam naišao na mogućnost flashovanja njegovog BIOSa. Dal je to sada glupo i pitati ovde?!!

Naravno, postoji tema o Xwave... http://www.elitesecurity.org/tema/38104...

Moderatori, brišite nas ako smo ovde višak...

[Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 03.02.2006. u 21:52 GMT+1]
[ lancia88 @ 03.02.2006. 22:01 ] @
Pozdrav,

ma kakvo brisanje, na pravom ste mestu ali ociti sa pogresnim uredjajem :)

Zaista bih voleo da mogu da svima pomognem ali mislim da bi najbolja pomoc bila savet kako da ipak osvezite svoje filmofilske zelje i zeljice nekim od proverenih uredjaja nove generacije, sada su playeri definitivno jeftini a skoro svi rade odlicno. Njihovo vreme lagano curi, dolaze sigurno HT kompleti sa i bez tunera ali i rezaci pa mozda jos malo da izdrzite do konacnije odluke ili da iskoristite nisku cenu vecine playera danas na trzistu.