[ inspektor69 @ 20.05.2009. 00:14 ] @
| pozz.. preuzeo sam program Dr.WebCureIt i scenirao sam komp. sada zelim ga izbrisati pa hteo bih da znam na koji nacin se vrsi deinstalacija programa. dali treba ono klasicno obeleziti program pa dugme "delete" ili postoji druga procedura oko brisanje ovog programa |
[ calexx @ 20.05.2009. 01:13 ] @
Obeležiti program pa dugme "delete" uopšte nije ni klasičan ni pametan način za deinstalaciju programa. Na taj način samo može da se zabrlja. Ako postoji ununstal programa, onda odatle, ako ne onda Add&Remove u Control panelu.
[ inspektor69 @ 20.05.2009. 03:23 ] @
pa nema je ni u control panelu u add or remuve a nema ni u local disk c. jedino sto ima u local disk c: je neki folder gde je nesto strpao u karantin i neki text dokument. nista drugo za uninstal nema
[ Dashkes @ 20.05.2009. 07:15 ] @
Dr.Web CureIt! se ne instalira. To je arhiva koja se extract-uje u temp folder pri pokretanju, a kasnije se sama brise iz temp foldera. Mozete ga slobodno obrisati pritiskom na dugme Delete.
[ calexx @ 20.05.2009. 17:39 ] @
To onda i nije deinstalacija, ja sam mislio na klasičnu varijantu gde nikako ne radi "delete" kombinacija. Ovo je lakša varijanta. :)
[ Dashkes @ 20.05.2009. 20:26 ] @
Citat:
calexx: Obeležiti program pa dugme "delete" uopšte nije ni klasičan ni pametan način za deinstalaciju programa. Na taj način samo može da se zabrlja. Ako postoji ununstal programa, onda odatle, ako ne onda Add&Remove u Control panelu.
Potpuno se slazem sa vama! Ali na svu srecu, brisanje CureIt!-a je pojednostavljeno. :)
[ inspektor69 @ 20.05.2009. 20:28 ] @
hvala puno sto ste se javili. pozz..
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.