[ stale85 @ 07.12.2003. 22:34 ] @
Kada pustam muziku iz xmms cuje se sustanje, dok iz drugih programa kao sto je MPlayer cuje se normalan zvuk. U podesavanjima u Preferences Output Plugin je namesten na OSS Driver 1.2.7 [libOSS.so] . A kada pritisnem dugme Configure drajveri su podeseni na Realtek ALC650 rev3 . Koristim xmms 1.2.7 .

Hvala Vam unapred. Ako ne znate resenje molim Vas da me uputite gde bi mogao da ga nadjem.
[ VRider @ 07.12.2003. 23:37 ] @
Vraca li gresku kada probas da pustis mjuzu iz xmms-a ili samo susti, a pesma "ide"?
[ stale85 @ 08.12.2003. 06:46 ] @
Citat:
VRider:
Vraca li gresku kada probas da pustis mjuzu iz xmms-a ili samo susti, a pesma "ide"?

Ne vraca gresku nego samo susti dok pustam pesmu i kad je stopiram traje jedno 2 sekunde dok se ne isprazni bafer, a i u toku pustanja analizer radi normalno. Sad sam otkrio i da se to desava sa KDE-om to jest kada startujem KDE cuje se sustanje i kada se gasi, bas onda kada bi trebao da se cuje zvuk.
[ crus @ 08.12.2003. 14:12 ] @
meni se nesto slicno desilo bilo sa SB live.. resenje je bilo iskljuciti / smanjiti jacinu mikrofona .. suludo ali eto..
[ stale85 @ 08.12.2003. 20:41 ] @
Citat:
crus:
meni se nesto slicno desilo bilo sa SB live.. resenje je bilo iskljuciti / smanjiti jacinu mikrofona .. suludo ali eto..

Hvala ti na savetu, radio je.