[ stale85 @ 07.12.2003. 22:36 ] @
Imam KMail 1.5.3 i KDE 3.1.3. Pre izvesnog vremena posto sam morao da reinstaliram GNU/Linux napravio sam rezervnu kopiju ~/Mail direktorijuma. Kada sam ga prekopirao u moj sadasnji ~/Mail direktorijum svi stari mejlovi su bili tu poljima Subject i Sender ali kad bi god kliknuo na jedan od njih samo bi u tim poljima mejla upisao No Subject Unkown i ne mogu da procitam mejl, ali taj mejl se sa punom sadrzinom nalazi u npr. ~/Mail/Folder name/cur/ i mogu ga videti sa tekst editorom. Ovo mi se ponovo desilo prilikom druge reinstalacije i sada ne mogu da vidim nijedan stari mejl unutar KMail-a. Ovaj problem se ne odnosi na mejlove koje primam.

Hvala Vam unapred. Ako ima bilo kakvih pitanja ili nejasnoca recite mi (saveti su dobrodosli).

[ stale85 @ 09.12.2003. 07:11 ] @
Mislim da znam u cemu je problem. Kada sam pogledao sve mejlove oni su imali isti datum menjanja sto je zbunilo KMail i onda se on ponasao ovako kako se ponasao. Molio bi nekog koji vise zna oko komandi da mi napise komandu kojom cu da promenim vreme menjanja svakog fajla za +1 minut i svi ce se razlikovati za jedan minut, naravno da to obavi automatski (moze i skript) a ne da za svaki fajl kucam novu komandu.
Hvala unapred!