[ Samir_ @ 24.05.2009. 21:37 ] @
Pozdrav dragi prijatelji..

Evo kao sto vidite a i znate, kraj školske godine za maturante je uveliko iza nas. Ovih dana se planiraju maturske zabave te finalni maturski ispiti cime ce i zvanicno ucenici cetvrtih razreda tj maturanti, zavrsiti sa srednjom školom. Uveliko sam planirao svoj nastavak skolovanja jer da ostanem sa srednjom skolom, i nije mi bas neka razumna posla. Planirao sam upisati arhitekturu. Eh sad, zamolio bih sve korisnike foruma, naravno ukoliko ih ima, da napisu nesto o svojim eventualnim iskustvima sa ovim fakultetom ili neka slicna iskustva iz struke. Znaci, definitivno sam odlucio da upisem arhitektonski fakultet, tako da mi svaki savjet dobro dosao.

Unaprijed Vam zahvaljujem, i nadam se da ce ova tema koristiti i ako Bog da, svim buducim studentima arhitekture..

Srdacan pozdrav!
[ Sapphire @ 24.05.2009. 22:46 ] @
Nemam skoro nikakvog iskustva sa arhitekturom, ali znam jedno: nemoj upisivati ono sto ne volis, ili ono za sta nemas dara / talenta / zelje za ucenjem... To je u biti pozadina iza svega. Svaki fakultet se moze zavrsiti. Svaki je podjednako dobar, sam za sebe. Ono sto pojedinac zeli i voli, je ono sto ga odredjuje, i ono sto ce mu sutra koristiti, jer ce se zeljeti sam dalje usavrsavati, napredovati itd...

Naravno, procitao sam da kazes da si definitivno odlucio, samo jos neka bude iz pravih razloga ;)
[ Samir_ @ 24.05.2009. 23:17 ] @
Hvala!.. na odgovoru..

Naravno, treba gledati da se upise ono sto ces zavrsiti, a ne upisati nesto sto ces vuci 7, 8 ili 9 godina pa na kraju nista od toga.
[ maliradojca @ 02.06.2009. 23:46 ] @
Citat:
Samir_: Hvala!.. na odgovoru..

Naravno, treba gledati da se upise ono sto ces zavrsiti, a ne upisati nesto sto ces vuci 7, 8 ili 9 godina pa na kraju nista od toga.

Lale, da te posavetujem. Upisi sta volis. Bice ti u zivotu kako ti je Bog rekao da bude, mozes ti da upisujes bilo sta, nego dakle opusti se i dobro razmisli. Meni deluje da je arhitektonski fakultet dobar izbor ako imas smisla za crtanje i prostor.