[ Nebojsa666 @ 25.05.2009. 19:15 ] @
Najgori problem... Prosuo sam bio malo vode po tastaturi od laptopa. Zatim sam odmah kompjuter iskljucio, i sacekao da se osusi... Nista se nije dramaticno deslio sa sistemom, niti je voda problia negde, a nije bilo u pitanju ni mnogo vode. Ali nakon upinjanja, i cekanja da se osusi, i to jedan dan, pa i vise sam ukljucio laptop i neki od dugmica nisu radili... Citao sam po internetu da ako se ne osusi i poslednja kap vode, a kompjuter ukljuci, da ustvari to pravi najveci problem? Tj. da je sada gotovo... Probao sam i nekoliko dana kasnije, ali nista se nije menjalo. Ali samo da napomenem da sve ostalo radi kao pre, i posto touchpad radi, probao sam raditi u windowsu i sve (sto moze da se klikne kursorom) radi normalno. (trenutno pisem sa drugoga kompjutera) Nemam ideju sta da radim, sem da trazim novu, pa mi treba pomoc. U pitanju je laptop Prestigio Nobile 157. Ako je zamena tastature skupa, ili se ne moze nabaviti, razmisljam da li da prodajem delove mozda? Pa uz novac od servisa da kupim neki novi kompjuter... kao poslednju i najskuplju opciju. |