[ Nuklearni Vojvoda @ 30.05.2009. 21:05 ] @
Imam potrebu da config fajl koji se koristi u C# aplikaciji menjam i da ponovo citam iz njega. U pitanju je podesavanje za folder: <add key="folder" value="C:\" /> Izmena mi radi kako treba, tokom programa ova vrednost se promeni na <add key="folder" value="D:\" /> Medjutim, ne mogu ponovo da iscitam nove vrednosti sa: Code: Properties.Settings.Default.Reload(); ConfigurationManager.RefreshSection("folder"); putanja = System.Configuration.ConfigurationManager.AppSettings.Get("folder"); jer mi vuce stare podatke. Tek kad izadjem iz aplikacije i udjem ponovo onda cita nove podatke Probao sam i ovako ali mi se kod definisanja 'putanja' javlja NullPointerException ali ne znam zasto Code: filemap = new ConfigurationFileMap(); Properties.Settings.Default.Reload(); ConfigurationManager.RefreshSection("folder"); // putanja = System.Configuration.ConfigurationManager.AppSettings.Get("folder"); putanja = ConfigurationManager.OpenMappedMachineConfiguration(filemap).GetSection("folder").SectionInformation.Name; [Ovu poruku je menjao Vladimir Starcevic dana 30.05.2009. u 22:27 GMT+1] |