[ scepanmali @ 09.06.2009. 11:42 ] @
Ovako, molim vas da mi pomognete jer ja ovo stvarno ne znam posto sam na fakultetu smer rachunarska grafika i dizajn a imam ovaj predmet koji mi ne ulazi u glavu. Ako neko zna ovo, molim vas da mi pomognete. Ovako ide zadatak: Fibonačijevi brojevi Tema: Napraviti jednostavnu formu koja za zadato n računa n-ti broj Fibonačijevog niza (0 ≤ n ≤ 35) Šta je Fibonačijev niz Niz brojeva u kojem je nulti element nula (0), prvi element jedan (1), a svaki sledeći jednak zbiru svoja dva prethodnika f(0) = 0, f(1) = 1, f(2) = 1, f(3) = 2, f(4) = 3, f(5) = 5, f(6) = 8 , f(7) = 13... Alat za rad – Notepad Potrebno je predati .ZIP fajl sa sledećim fajlovima: fibonacci.html fibonacciExt.html i fib.js fibonacci.html (slika desno) Naslov, forma, linija, podaci JavaScript koji vraća n-ti Fibonačijev broj za uneto n Provera da li je unet broj u dozvoljenom opsegu [0,35] Provera da li uneti znaci formiraju broj fibonacciExt.html, fib.js Identična funkcionalnost kao fibonacci.html, samo sa eksternim JavaScript kodom |