[ malisha @ 10.12.2003. 09:08 ] @
verovatno je nemogucnost gledanja TV-a na MDK-u vezana za nemogucnost podesavanja ATI Radeon 9200 video kartice, ali mozda i nije... i ovde sam kao i kod ATI-ja pokusao nekolicinu stvari, a stvari su isle sledecim tokom: - nisam dobijao nista uz pomoc xawtv-a - procitao uputstvo sa ovog foruma -> dobio sliku i zvuk -> promenem par kanala... zabije mi se racunar... - opet neko rucno drndanje po odgovarajucim fajlovima... dobih malo stabilniju sliku (traje mi i do 5 minuta, pa se opet zabije PC) ali nemam zvuk..... - opet malo prckanja, konacno mi xawtv samostalno pronadje sve kanale sa kablovske, ali dvoklik na xawtv ikonu samo na sekundu otvori prozor sa TV slikom i odmah ga ugasi... i naravno i dalje nema zvuka... posto je ova kartica i sa FM tunerom i TTX i naravno daljinski.... voleo bi da mogu sve da ih koristim.... pa bi mi jedno kompletno uputstvo pomoglo... ali najpre kako da podesim da mogu da gledam TV i da naravno imam i zvuk, a da mi se PC ne ubije.... posto sam ionako vec sav konfuzan i isfrustriran sa ovim (i sa ATI-jem) vise ne znam gde sam sta radio... recite mi koje config fajlove treba da iskopiram ovde pa da mi neko pomogne.. |