[ vinkof @ 11.06.2009. 13:06 ] @
Želio bi napuniti više Label-a (Text) koji se nalaze izvan DataList kontrole u kojoj prikazujem te iste podatke. Upišem ja <%# Eval("Regija") %> kao iu DataList kontroli ali mi ne prikazuje se izvan nje. |
[ vinkof @ 11.06.2009. 13:06 ] @
[ pl4stik @ 15.06.2009. 07:37 ] @
Npr.
Label1.Text = ((Label)DataList1.Items[0].FindControl("IDLabel")).Text; Gde [0] oznacava prvi red, [1] bi oznacavao drugi, ("IDLabel") je ID kontrole ciju vrednost hoces da prikazes u (u ovom primeru) label-i. Happy Coding ![]() ![]() [ vinkof @ 15.06.2009. 22:20 ] @
Najprije hvala na odgovoru.
Upisao sam: LabelRegija.Text = (DataListDetalji.Items[0].FindControl("RegijaLabel")).Text , ali mi potcrta DataListDetalji.Items[0] i kaže da vrijednosti Itemsa DataListDetalja ne mogu biti konvertirani u string, a ako dodam ono (Label) ispred DataListDetalji... kaže da je Label type i ne može biti korišten kao izraz. [ pl4stik @ 16.06.2009. 06:52 ] @
wtf, ovo mene nikad nije izneverilo ...
LabelRegija.Text = ((Label)DataListDetalji.Items[0].FindControl("RegijaLabel")).Text (Label) predstavlja kontrolu koju iscitavash tj. tip kontrole iz DataList-a ciji sadrzaj prikazujes (u ovom slucaju RegijaLabel).. Proveri u Item Template tip control-e koja pokazuje podatak (Label, TextBox, etc) Jesi li ukljucio ? using System.Web.UI.WebControls; Jesi li napunio DataList pre nego si pozvao iscitavanje u Label-i ? Ovo bi "moralo" da radi LabelRegija.Text = ((Label)DataListDetalji.Items[0].FindControl("RegijaLabel")).Text [Ovu poruku je menjao pl4stik dana 16.06.2009. u 08:04 GMT+1] [ vinkof @ 20.06.2009. 19:00 ] @
Napunio sam DataList-u prije isčitavanja u Labeli koja se nalazi izvan DataListe.
Pretpostavljam da je ovo kod koji uključije System.Web.UI.WebControls Code: Imports System.Web.UI.WebControls opet ne radi (potcrta i kaže: "Label je type i ne može biti korišten kao izraz") Možda ima neki drugi način? DataList punim DataSetom u Page_Load Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|