[ sikeey @ 18.06.2009. 07:23 ] @
Izvadio sam staru plocu(EliteSecurity P4VXASD2+ ) i procesor i ubacio plocu MSI645E Max2 sa procesorom 2.4GHz Grafika je FX 6200 instalirao sam XP SP3 na formatiran novi hard. Problem koji imam je u tome sto mi mis i tastatura brljaju posle dvadesetak minuta rada. Misem kada kliknem jedan folder,on selektuje i sve ostale koji su u tom prozoru.A tastatura me zeza sto kada igram igrice stalno bipce (zvucnik na kucistu) i gube mi se komande.Npr. Stiskam Esc a ono ne reaguje,vozim trke i skrecem levo, desno i odjednom me odvuce u stranu i nista ne funkcionise.A iskljucio sam Sticky key (tako nekako). A odjednom se sve vrati i radi dobro i tako u krug. Sta bi to moglo da bude , i mis i tastatura su mi radili sa starom plocom? Da li treba da instaliram neki drajver za ploctu? Instalirao sam drajver za zvuk,pa neki drajver SisAGP_1.21 i siside47. Da li treba neki jos?Da nije nesto sa Windowsom,ili mozda treba Bios osveziti ili sta vec? Probao sam i drugu tastaturu ali isto se desava. A i mis mi poludi kliknem na desktopu na My Computer a on selektuje i otvori i My documents i jos neke foldere koji se nalaze iznad . U BIOSU sam stavio na Optimized Defaults(tako nesto ). Da nije problem sa maticnom ? Koje drajvere treba da instaliram za plocu MSI645E Max2 ? |