[ aleksv @ 20.06.2009. 20:32 ] @
Imam Windows 7 i ne znam kako da se rijesim ovih dosadnih virtual drive. Molim pomoc. Evo slike:![]() |
[ aleksv @ 20.06.2009. 20:32 ] @
[ Binary Mind @ 20.06.2009. 23:59 ] @
Da li si deinstalirao programe ciji su to virtualni drajvovi (Clone DVD i MagicISO)?
[ 93 Stefan @ 21.06.2009. 11:09 ] @
Uuu, i ja sam imao isti problem kao i ti, samo sa Daemon Tools-om kad sam ga izbrisao, pre više od godinu ipo. Čak sam se raspitao i u servisu i rekli su da ništa ne može da se uradi, sem da se ponovo instalira sistem...
Sad, verovatno je isto i sa tim programima ako si ih brisao, mada možeš da probaš ponovo da ih instaliraš pa bi onda mogao možda da se reši problem. To sam i ja onda probao i nije moglo da završi ponovnu instalaciju, ali možda ti budeš imao više sreće. [ Take 5 @ 21.06.2009. 12:23 ] @
^ Auuu bre Stefane, svašta ti nama napriča ovde!
![]() PS Menjaj servis pod hitno! [ korisnikk @ 21.06.2009. 17:26 ] @
A, jel ima(u device manager-u) na desnom kliku opcija uninstall(ili disable)?
[ aleksv @ 22.06.2009. 13:08 ] @
Ima opcija disable, ali to nije konacno rjesenje, ja trazim nacin kako da ga uklonim, probacu ponovo instalirati pa uninstall.
[ 93 Stefan @ 22.06.2009. 17:20 ] @
Citat: Take 5: PS Menjaj servis pod hitno! ![]() ![]() aleksv, sve ti rekoh, samo obaranje sistema ti verovatno može pomoći. Ali najbolje bi ti bilo da sačekaš, tebi to u svakom slučaju ne smeta toliko a uskoro izlazi Win 7 RTM, ti ćeš u svakom slučaju preći na to (je l da?) i onda će i to lepo biti sređeno, što bi se mučio za nedelju-dve to da radiš? Nije li? A ako ti baš treba program za mountovanje, stavi Daemon Tools Lite. Valjda radi... [ sava-1992 @ 22.06.2009. 20:40 ] @
Citat: aleksv: Imam Windows 7 i ne znam kako da se rijesim ovih dosadnih virtual drive. Molim pomoc. Evo slike: ![]() Desni klik pa Unistall :) Tako sam ja radio sa DAEMON Tools Lite na Windows XP... ali sad u Windows 7 nisam probao dal moze... ali vredi probati :) [ aleksv @ 23.06.2009. 22:12 ] @
Nema sanse sa uninstall. Obrise on njega ali ga ponovo instalira sam. Nema mi druge nego da sacekam ili neko ima nesto pametno da kaze kako ovo da obrisem.
[ 93 Stefan @ 23.06.2009. 22:22 ] @
aleksv, ja sam ti još ovde:
Citat: 93 Stefan: Uuu, i ja sam imao isti problem kao i ti, samo sa Daemon Tools-om kad sam ga izbrisao, pre više od godinu ipo. Čak sam se raspitao i u servisu i rekli su da ništa ne može da se uradi, sem da se ponovo instalira sistem... Sad, verovatno je isto i sa tim programima ako si ih brisao, mada možeš da probaš ponovo da ih instaliraš pa bi onda mogao možda da se reši problem. To sam i ja onda probao i nije moglo da završi ponovnu instalaciju, ali možda ti budeš imao više sreće. skroz na početku teme rekao da nema šanse da to središ i da čak ni u Citat: 93 Stefan: SERVISU [ zoran_dojkic @ 23.06.2009. 22:33 ] @
Ma briši ga celog.
[ Binary Mind @ 23.06.2009. 23:43 ] @
@aleksv
Da li je Daemon Tools instaliran i na tvom racunaru? Njegov virtual SCSI drajver ume da pravi ovakve probleme cak i sa virtual drajvovima drugih slicnih programa. [ aleksv @ 24.06.2009. 17:49 ] @
U pravu si u pitanju je SCSI njega sam prvo uklonio u device manageru pa zatim ove dva virtual drive-a,i nisu se ponovo instalirali ali mi je ostalo ovo i njega nemogu obrisati.Evo slike:
![]() [ Binary Mind @ 24.06.2009. 21:40 ] @
LOL! E to stavrno ne znam sta je
![]() ![]() Edit: Sad sam video da i ja imam neki slicni IDE kontroler retardiranog naziva ![]() ![]() [Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 24.06.2009. u 22:52 GMT+1] [ Catch 22 @ 24.06.2009. 23:38 ] @
Ima li možda među pokrenutim servisima nešto što bi trebalo prvo da se zaustavi?
PS Daemon lično ne koristim, ali sam sa najvećim zadovoljstvom prvo deinstalirao njega na svakom računaru, koji mi je donet kao "problematičan"... [ Binary Mind @ 25.06.2009. 00:33 ] @
Ja sam ga instalirao iskljucivo zbog toga sto ni na koji drugi nacin preko drugih slicnih programa nisam uspeo da instaliram PES 2009 sa ISO fajla a inace ga ne koristim uopste
![]() [ Maka_Madafaka @ 25.06.2009. 02:45 ] @
davno sam imao slicnih problema sa alkoholom ... pa sam micao sve sto je imalo veze sa njim iz registrija .. pa probaj ... a da ne z.....
[ daniel38 @ 06.07.2009. 16:29 ] @
Ja u servisu na XP i Visti to radim ovako:
Instaliram program ciji je virtuelni drajv zaostao pa onda iz njega prvo uradim uklanjanje drajva(desni klik na Daemon ikonicu-Virtual CD/DVD ROM-Set number of devices-Disable pa restart) pa tek onda sledi uninstal. Alcohol 120% i D-Tools nekada kada se radi klasican uninstal znaju ostaviti svoje drajvove za sobom, zato je jako bitno za svaki slucaj pre uninstala ukloniti drajv iz samog programa pa tek onda uninstal. Alcohol 120% i D-Tools igraju na "prljav nacin" da bi obezbedili maksimalan klon pravod drajva(CD/DVD-roma)i instaliraju svoje drajvere SPTD (SCSI Pass Through Direct driver) zato je potreban restart nakon instalacije da bi se oni ugradili u sistem.Zbog tih drajvera, uninstal bez prethodnog uklanjanja virtualnog drajva zna da zeza. PowerISO recimo kreira svoj virtualni drajv bez restarta ali zato kod piratskih igara koje imaju dobru proveru originalnosti diska PowerISO odma biva razotkriven kao lazni drajv dok recimo D-Tools prolazi zbog dobre simulacije originalnog drajva Za Windows 7 nisam jos dobio zalbu pa nisam ni imao iskustva u vezi otklanjanja ovog problema al pretpostavljam da je isto kao na Visti [ 93 Stefan @ 07.07.2009. 11:23 ] @
Citat: daniel38: Instaliram program ciji je virtuelni drajv zaostao pa onda iz njega prvo uradim uklanjanje drajva(desni klik na Daemon ikonicu-Virtual CD/DVD ROM-Set number of devices-Disable pa restart) pa tek onda sledi uninstal. Još kad bi to moglo tako. Meni je Daemon Tools izbaciovao grešku i tražio da prvo uninstalliram zaostalu verziju. Dobro, sada ne kažem da tebi nije tako uspelo... [ aleksv @ 20.07.2009. 17:15 ] @
Daniel38 hvala na pomoci, rijesio sam problem. Pozz.
[ Student1986 @ 23.07.2009. 09:32 ] @
Probaj ovako control panel/administrative tools/computer management/disk management pa probaj tu da ga obrises
[ Catch 22 @ 23.07.2009. 10:12 ] @
Citat: aleksv: Daniel38 hvala na pomoci, rijesio sam problem. Pozz. Citat: Student1986: Probaj ovako control panel/administrative tools/computer management/disk management pa probaj tu da ga obrises ???? ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|