[ cobraCZ @ 22.06.2009. 21:03 ] @
Pozdrav,

Već neko vrijeme pokušavam da skontam, namjestim, podesim da druge racunare koji se konektuju na moj MT vidim da dijelim fajlove i ostalo, ali uzalud neide i neide pa zato sam doso ovdje u nadi nebil moj problem bio riješen.

Eh da krenem, imam dvije wlan karte jedna u station (veza sa provajderom - preko pppoe) druga karta je u ap-bridge
Što se tiče samog podešavanja podešeno je po Predragovom upustvu (i ptice na grani već su čule za njega - da iskoristim priliku i zahvalim se čovjeku, hvala)
jedino sto je dodato na to podešavanje jeste hotspot radi kontrole brzine i ostalog (dosta jednostavno)

ps. unaprijed zahvaljujem
[ anon115774 @ 23.06.2009. 07:25 ] @
A u cemu je problem?
[ NenadS @ 23.06.2009. 09:11 ] @
Da li ti je u wireless delu ukljucen Default Forward? Ako nije, ukljuci ga pa probaj... nema razloga da ne radi file sharing ako ste u istom subnet-u i workgroup-i.

Poz
[ cobraCZ @ 23.06.2009. 10:58 ] @
Problem, pa da proradi file sharing, igre u mrezi i dr
U wireles dijelu vec je bio uključen default forward
Još iz konzole mikrotika nemogu da pingam sve adrese, zašto?
[ Predrag Supurovic @ 23.06.2009. 18:30 ] @
Ako se ne varam, hotspot pravi tunel ka korisniku, a to znaci da su korsinici iyolovani medjusobno.

Moras pokazati ip adrese korsinika, rutera, pingove, tracert iymedju dva korsinika i slicno da bi se videlo kako ti je to sve konfigurisano.