[ goran77 @ 24.06.2009. 09:34 ] @
Dali koristite Eunet ADSL i kako ste zadovoljni? planiram da predjem kod njih pa me zanima vase iskustvo
[ calexx @ 24.06.2009. 16:37 ] @
Ako misliš da koristiš p2p, onda još malo razmisli, Eunet je jedan od provajdera koji zvanično razdvaja i ponekad guši one koji mnogo cuclaju. Ako misliš na običan surf i poneki DL, onda je valjda svejedno.
[ goran77 @ 24.06.2009. 17:06 ] @
Da mislio sam na p2p rapid, mega.. i ostalo skidanje sa interneta.
[ Horvat @ 25.06.2009. 19:53 ] @
evo ja kao korisnik da ti nesto kazem,prilicno sam zadovoljan,download [sa ftp-a,http-a,rapida,mega...ide sasvim fino] ,torrenti,kako te ubode,nije bas reprezentativno,razni p2p [mula,dc++] zavise od korisnika [doduse,kao i torrent] ,sa dc sam znao izvuci sasvim lepe brzine,ali mula nikako [verovatno zbog korisnika koji to dele...]

e sad,ja [ne znam da li i drugi] imam problem poslednjih dana sa "obicnim" surfovanjem,naime,stranice mi prriiilicno sporo otvara [nije uopste opterecena "veza ka netu",tj nista ne skidam],cak mi i tuba veceras pocela stucati...

a kada je sve lepo,sasvim fino moze da se gleda direkt video sa megavideo i slicnih stranica [eventualno ostavis par minuta da malo bufferuje]
[ goran77 @ 25.06.2009. 23:00 ] @
Horvate to sve sto si napiso je pomeni ok i u granicama normale, zanimame dali se desava da nemas net po ceo dan ili tako nesto, dali si imao neko ruzno iskustvo sa njima......?
[ Horvat @ 26.06.2009. 11:31 ] @
da nemam citav dan ,ne,desavalo mi se ranije da mi se par sati ne konektuje,dok sam imao onaj sagem modem
od kako ga je grom sprzio,nemam tih problema [doduse i to se retko desavalo,a ovaj ruter imam tek kratko u odnosu na modem]
jedina zamerka mi je,sto kad pukne veza,moram da gasim ruter,sacekam minut pa ga opet upalim :S