[ vvuja @ 25.06.2009. 05:16 ] @
Malo se vracam u proslost jer je veliko pitanje koliko ljudi danas uopste ima obican dial-up modem. Pisao sam vec u vezi ovoga i tema se zvala DialUP Access - Tritan Niko mi naravno nije odgovorio. Ali ovim putem vas pozivam da vidimo sta se moze uraditi sa jednom telefonskom linijom, modemom, linuxom na racunaru i mogucnoscu da se konektujete modemom i da koristite internet. Prvobitno mi je stalo da probam accounting software koji sam pisao u bash scriptingu i kako to radi ako se postavi automatski da radi. Ono sto mogu jeste da account proglasim za flatrate, da ga proglasim za obican i da ima odredjeni broj sekundi na raspolaganju i da account proglasim za propadajuci tj. da moze da ode u minus sa vremenom koliko god hoce. Pa sad da ne duzim, valjda ce neko odgovoriti, a opet se vracam na pocetak, pitanje je koliko ljudi ima dial-up modem i koliko ljudi je spremno da rabi telefonsku liniju i da trosi impulse. Ovo je malo vracanje u doba BBS-ova jer bih ja to radio 22-08h ali moze biti interesantno da probamo. Prevashodno mi trebaju ljudi iz Beograda (zbog ustede na impulsima). Ako ima zainteresovanih neka se jave, ili neka me odmah ovde pokopaju odgovorima ;) Vuk. |