[ stimar @ 28.06.2009. 16:03 ] @
Pre neki dan mi se pokvarila busilica Black&Decker. Zanima me da li neko zna gde postoji servis u Beogradu. Verovatno je nesto sitno posto busilica radi kada malo rukom okrenem glavu busilice. Unapred hvala |
[ stimar @ 28.06.2009. 16:03 ] @
[ radarac66 @ 28.06.2009. 22:24 ] @
nece biti bas da se samo malo pokvarila, ako je kvar takvog tipa vreme je za zamenu rotora jer je par namotaja u njemu izgorelo i kada stane na tom mestu nece da krene dok je rucno ne pomeris.
[ Marko Enter @ 29.06.2009. 08:22 ] @
A posto je B&D baci je u kantu i kupi drugu posto ti se verovatno opravka nece isplatiti
pozdrav Marko [ Izak @ 14.08.2009. 03:22 ] @
Otvori je sam i pogledaj cetkice,to gde ces naci u BG ne znam(ima ih mnogo)
[ radarac66 @ 14.08.2009. 10:29 ] @
Citat: Izak: Otvori je sam i pogledaj cetkice,to gde ces naci u BG ne znam(ima ih mnogo) ako busilica staje samo na jednom mestu onda "gledanje" cetkica ne pomaze vec je u pitanju pregoreli namotaj na jednoj (ili par) lamela kolektora [ shadow88 @ 14.08.2009. 13:35 ] @
Moguce je i da su same cetkice dotrajale pa nemaju najbolji kontakt ali najverovatnije je rotor otisao,to bolje prvo proveri pre nego sto bilo sta uradis dalje.
Ne moras nositi bas u njihov servis, osim ako ti je busilica jos pod garancijom onda je nosi tamo gde si je kupio pa ce oni da salju u servis,to su duzni da urade. A ako ti radnja gde si je kupio nije bas u blizini onda nazoves call centar od B&D , njihov br ti pise negde na kutiji,racunu ili garanciji i to za svaku drzavu ili grad poseban broj, pa se kod njih imformises ili dogovoris oko salanja busilice, oni ce ti reci najbolje sta da radis, a najverovatnije je da ne moras ti da saljes jer svaka jaca firma ima svog vozaca koji jednom nedeljno ili mesecno prolazi kroz tvoje mesto u zavisnosti od potrebe,pa ce on to da pokupi, odnese u servis, oni to srede (verovatno zamene deo, jer ne verujem da se bakcu premotavanjem vec iskljucivo zamenom dela a pokvareni otpisu ), pa ti to vozac vrati na kucnu adresu u najkracem mogucem roku. Ovo ti vazi iskljucivo ako ti je busilica jos pod garancijom i ako imas uredno popunjenu garanciju i racun. Ako ne, onda mozes da odneses busilicu u bilo koju viklersku radionicu koja vikluje motore,viklovanje ce te izaci jeftinije nego nov rotor koji ce ti staviti u B&D servisu jer oni ne vikluju vec menjaju deo, a bice verovatno i kvalitetnije odradjeno kada ti ceo rotor premotaju nanovo. pozz [ paac @ 16.08.2009. 20:36 ] @
Probaj ovaj servis.On se nalazi na Banovom Brdu.
HAMMERCOM d.o.o.,. Valjevska 3, 11000 Beograd tel./fax: 011 2543 683. E-mail: [email protected]. Radno vreme: ponedeljak – petak od 8 do 17. [ vukboban @ 16.08.2009. 20:49 ] @
Ja koliko se secam ima B&D servis na Dorcolu,ne znam tacno adresu,ali je negde kod zadnje kapije GSP,mislim da je ugao Dositejeve i Skenderbegove,ili ugao Dositejeve i Gundulicevog venca.
Bar sam tamo ja nosio pre oko godinu dana Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|