[ Candy Guru @ 02.07.2009. 10:49 ] @
Problem nastaje sa najobichnijim SELECT upitom, i to NE na mojoj lokalnoj mashini, nego tek kada skript uploadujem na provajderov server. Da bih lakse locirao gde je problem, napravio sam jednu test tabelu u bazi i jedan prost php skript, ovako: Code: <?php $upit = "SELECT * FROM testtable"; $findRes = $connection -> query($upit); $numOfRes = $findRes -> num_rows; echo 'redova:'.$numOfRes.'<br />'; if($numOfRes) { for($i=1; $i<=$numOfRes; $i++) { $row = $findRes -> fetch_assoc(); echo stripslashes($row['testText']); echo '<br />'; } } ?> ...i problem je isti: kod mene radi, a "gore" ne izbacuje NISTA. Kao da nije nasao ni jedan red u tabeli. Da stvar bude jos cudnija, za sajt koji radim imam vec 9 tabela i 15-20 skriptova i svi bez izuzetka rade kako bi trebalo, i na "lokalu" i "gore". Ono na sta ja sumnjam je sledece: kada sam prvi put uploadovao skriptove na server - nijedan nije radio. Kontaktirao sam provajdera i ispostavilo se da su mi obezbedili PHP4, dok sam ja radio objektno orijentisano u PHP5. Na moju molbu - preselili su me na PHP5, i sve je bilo OK. Sve je ferceralo. Posle toga, ovo je prvi novi skript koji sam napisao i podigao na server od tada - i eto sta mu se desilo. (Tacnije, sad su to vec 2; jedan "pravi" i ovaj za test). Da li tu negde lezhi zec?? Shta da radim? Hvala. |