[ nugi @ 09.07.2009. 20:34 ] @
| Ne mogu nainstalirati drivere za dotični printer, uvjek javi grešku na kraju! Čačkao sam po netu i napravio nekoliko stvari koje bi trebale pomoći(instalacija windows resource kit tools, deinstaliranje adobe readera, svih printer drivera i programa vezanih uz printer ali ništa, vratio sam sve fajlove iz registry cleanera itd). Ako netko ima ideju, tražim pomoć! |
[ dendic @ 10.07.2009. 20:45 ] @
Nije mi jasno jel ti taj driver odgovarajuci tj. jel za tvoj windows.Kad instaliras driver jel ti uboden stampac u PC?Mislim da dobro poznajes pc-ijadu,mozda da probas stampac na nekom drugom kompu da instaliras?
Lexmark Z645 Printer Driver v.1.0.4.0 for Windows XP ,proguglaj
[ nugi @ 11.07.2009. 09:16 ] @
Imam windows xp proffesional i štampač je radio do prije neki dan normalno. Imam original drajvere za printer. Sustav prepoznaje novi hardver i kad ga želim nainstalirati, nemoguće je završiti instalaciju, javi grešku.
[ dendic @ 11.07.2009. 10:21 ] @
Ja bi pokuso resetovat printer ako taj model to moze,obicno se drzi ono dugme na njemu i onda se ukljuci istovremeno,driver se jedino sa sigurnoscu moze deinstalirat unutar regedita,ne znam napamet tu proceduru-ima na netu,al uglavnom pokusaj kod kolege na laptopu instalirat ga.Ako ni kod kolege ne mogne onda rastavi pa sve konektore izvadi i ponovo utakni.Cao
[ nugi @ 12.07.2009. 21:49 ] @
Nisam ga nainstalirao na drugo računalo, jer nisam stigao. Printer ima usb kabel, a reset nije uspio, tj printa neke stranice bez veze.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.